Μετά την επιτυχία της πρώτης διοργάνωσης, το Stay Strong Events φέρνει στην πόλη της Θεσσαλονίκης το 2ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού, την Κυριακή 19 Μαρτίου 2023
Δημιούργησε την ομάδα σου και έλα μαζί μας σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι!Εκεί που το μυστήριο συναντά την κίνηση, και το μυαλό δουλεύει παρέα με το σώμα.
Σκέψου, δράσε, διασκέδασε, γνώρισε καλύτερα την πόλη μας και ίσως η δική σου ομάδα να κερδίσει τον μεγάλο θησαυρό (έπαθλο)!

Οι πειρατές ξανάρχονται

Πολλά χρόνια πριν, κάπου στον 10ο αιώνα, ένα μεγάλο πειρατικό καράβι έφτασε στην πόλη. Τα τείχη της βρίσκονταν σε παραμελημένη κατάσταση και έτσι οι πειρατές κατάφεραν εύκολα να εισβάλουν. Οι καταστροφές που έκαναν ήταν μεγάλες μα πριν αποχωρήσουν άφησαν πίσω έναν καλά κρυμμένο θησαυρό.

2023, ο Λέων, απόγονος των πειρατών επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη με έναν χάρτη που βρήκε στο σεντούκι του προπάππου του. Σκοπός του να βρει τον κρυμμένο θησαυρό. Μη γνωρίζοντας όμως καλά την πόλη, θα χρειαστεί τη βοήθεια σας, φυσικά με το αζημίωτο.
Τι λέτε θα τη δώσετε; Η περιπέτεια ξεκινά!

 

Info
Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης
Κυριακή 19 Μαρτίου 2023
Η κάθε ομάδα μπορεί να αποτελείται από 2-8 άτομα.
Κόστος συμμετοχής ανά ομάδα: 25€
(Συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ)
Η δράση απευθύνεται σε ενήλικες.
Έφηβοι από 12 ετών και άνω μπορούν να συμμετέχουν μόνο με συνοδεία κηδεμόνα.
Η ιστορία του παιχνιδιού διαδραματίζεται στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Παραλίας Θεσσαλονίκης, και θα ξεκινήσει στις 10.45πμ
Υπο την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης

Δράσεις