Η εταιρεία Φούρνος Λεμονή αρχές Δεκεμβρίου εγκαινίασε τον νέο της φούρνο απέναντι από τα Κεραμεία Αλλατίνη, φτάνοντας συνολικά τα δέκα καταστήματα. Το καινούργιο σημείο συνάντησης στη γειτονιά της Πυλαίας το έχουν επισκεφτεί μέχρι στιγμής πάνω από 15.000 άτομα. Έχει έκταση 600 τ.μ., μαζί με τους βοηθητικούς χώρους, διαθέτει εκατό καθίσματα και είναι πλήρως προσβάσιμο για άτομα με κινητικές δυσκολίες. Το κτίριο που ανακαινίστηκε πλήρως ήταν κλειστό για 1,5 χρόνο, καθώς η προηγούμενη επιχείρηση είχε αποχωρήσει το 2022.

Επίσης, η εταιρεία συνεργάστηκε για πρώτη φορά με τα ιταλικά εστιατόρια «Hot Pot», τα οποία έχουν τη δική τους γωνιά (shop in shop) εντός του καταστήματος, προσφέροντας σαλάτες και μακαρονάδες. Με τη συγκεκριμένη συνεργασία δημιουργείται ένα νέο μοντέλο σύγχρονου φούρνου με διευρυμένη ποικιλία προϊόντων, που ανταποκρίνεται στις διατροφικές ανάγκες των σημερινών καταναλωτών.

«Είναι στη φιλοσοφία της εταιρείας Φούρνος Λεμονή να συμβάλλει με τα καταστήματα της στην ανάπτυξη των γειτονιών και να ενισχύει τις τοπικές κοινωνίες, είτε αυτές αποτελούν μικρούς οικισμούς είτε τμήματα μιας πόλης. Αποφασίσαμε για πρώτη φορά να δραστηριοποιηθούμε εκτός της Κασσάνδρας διότι θέλαμε να συμμετέχουμε κι εμείς στην ανάπλαση της περιοχής γύρω από τα Κεραμεία Αλλατίνη, η οποία θα διαμορφώσει σε σημαντικό βαθμό την ανατολική είσοδο της Θεσσαλονίκης»,  δήλωσε ο Μιχάλης Λεμονής, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας.

Το κατάστημα της Πυλαίας βρίσκεται στην οδό Αλλατίνη 11 & Νίκης και λειτουργεί καθημερινά από τις 07:00 μέχρι τις 22:00. Όπως και οι υπόλοιποι φούρνοι του δικτύου, διαθέτει τον δικό της καφέ «Umoya», ένα αρωματικό χαρμάνι 100% Arabica, 20 ειδών ψωμιά, χειροποίητες πίτες, αρτοσκευάσματα, κρύα σάντουιτς, τσουρέκια, κουλουράκια και λογής-λογής γλυκά.