Ανοίγει για το κοινό τη Δευτέρα, 3 Ιουνίου, το δημοτικό κολυμβητήριο του Δήμου Παύλου Μελά που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ιθάκης και Περικλέους στην Άνω Ηλιούπολη, της ΔΚ Σταυρούπολης.

Χάρη στις ενέργειες της διοίκησης του Δήμου, το κολυμβητήριο τίθεται σε λειτουργία νωρίτερα απ’ ότι συνηθιζόταν τα τελευταία χρόνια.

Το δημοτικό κολυμβητήριο θα παραμείνει ανοιχτό έως το τέλος του καλοκαιριού. Θα λειτουργεί καθημερινά από τις 8:00 έως τις 21:30. Το Σάββατο θα λειτουργεί από τις 9:30 έως τις 15:00, ενώ την Κυριακή θα παραμένει κλειστό.

​Για την απόκτηση του δικαιώματος εισόδου είναι απαραίτητη η εγγραφή μέλους ηλεκτρονικά μέσω του ακόλουθου συνδέσμου https://demos365pavlosmelas.intellisoft.gr/
Τα άτομα με αναπηρία και όσοι είναι 65 ετών και άνω, έχουν τη δυνατότητα να εγγραφούν και δια ζώσης, στο δημοτικό κολυμβητήριο, από τις 3 Ιουνίου και μετά.

Η πισίνα του δημοτικού κολυμβητηρίου Παύλου Μελά είναι ολυμπιακών προδιαγραφών, με οκτώ διαδρόμους κολύμβησης και σταθερό βάθος 2,20 μέτρα. Το κολυμβητήριο έχει τις κατάλληλες υποδομές για την ασφαλή πρόσβαση των ΑμεΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το προσωπικό του τμήματος αθλητισμού του Δήμου Παύλου Μελά στους τηλεφωνικούς αριθμούς 2310643635 και 2310607457.