Για 2η συνεχή χρονιά η Ένωση Επαγγελματιών Εμπόρων Μίκρας διοργανώνει τη Νύχτα των Αστεριών στον Τρίλοφο Θέρμης, την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023 στις 18:00.

Μετά την επιτυχία της περσινής πρώτης διοργάνωσης και με όχημα τη διάθεση των εμπορικών καταστημάτων να τονώσουν την αγοραστική διάθεση, η Ένωση Επαγγελματιών Εμπόρων Μίκρας επιχειρεί να καταστήσει θεσμό αυτή την πολύ ωραία συνύπαρξη τοπικών φορέων και επαγγελματιών στον Τρίλοφο του Δήμου Θέρμης!

Ανοικτά καταστήματα, εξαιρετικές προσφορές από τον εμπορικό κόσμο του Τριλόφου, συναυλίες, happenings, ξωτικά, ξυλοπόδαροι, facepainting, κάλαντα, γιορτινά κεράσματα και παραδοσιακοί χοροί περιμένουν μικρούς και μεγάλους στη 2η Νύχτα των Αστεριών.

Κεντρική Σκηνή:

Πρόγραμμα:

✔ Χριστουγεννιάτικη Συναυλία από το Κινηματογραφικό Σύνολο του Μουσικού Σχολείου Θεσσαλονίκης. Καθηγητής: Καραπινίδης Δημήτρης
✔Παραδοσιακά Κάλαντα από την Παιδική Χορωδία του 1ου & 2ου Δημοτικού Σχολείου της Ε’ και ΣΤ’ τάξης Τριλόφου με την εκπαιδευτικό Κική Βενιωτά.
✔Χριστουγεννιάτικο τραγούδι σε 7 γλώσσες από το 1ο Γυμνάσιο Μίκρας.
✔Φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου Δέντρου με την παρουσία Δημάρχου Θέρμης – Θεόδωρου Παπαδόπουλου και την Φιλαρμονική Ορχήστρα Μίκρας.
✔ Παρουσίαση από το παιδικό τμήμα μοντέρνου χορού
του Κέντρου Πολιτισμού Τριλόφου της ΔΕΠΠΑΘ.
✔Eπίδειξη χορού από το 2ο Δημοτικό Τριλόφου.
✔Επίδειξη χορού από τη σχολή χορού Bodyvelop.
✔Επίδειξη Τae Kwon Do από τον Αθλητικό Σύλλογο Tae Kwon-Do Μίκρας.
✔Επίδειξη Kung Fu από τη Σχολή Kung Fu Τριλόφου.
✔Θεατρικό δρώμενο από τα θεατρικά εργαστήρια πολιτιστικού συλλόγου Επανομής.
✔Πατινάδα στους κεντρικούς δρόμους και χορός στην κεντρική σκηνή από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τριλόφου .
✔Κλείσιμο Νύχτας των Αστεριών με την υπέροχη ανερχόμενη swing μπάντα από τη Θεσσαλονίκη «Γραμμόφωνο».
✔Στα decks ο DJ Ανδρέας Νικάκης.

Πλατεία Ρωμέικο

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τριλόφου κερνά ζεστό κρασί και χορεύει μαζί μας. Συμμετέχει μουσικό σύνολο με ακουστικές κιθάρες από το 1ο Γυμνάσιο & 1ο Λύκειο Μίκρας δίνοντας κέφι στην πλατεία και προσφέροντας ζεστή σοκολάτα. Ανταλλακτικό παζάρι από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Γυμνασίου Μίκρας. Μαζί τους και το Συμβούλιο Νέων Δήμου Θέρμης

Κεντρική πλατεία

Παράλληλα στην κεντρική πλατεία του Τριλόφου θα διεξάγονται παιχνίδια, χριστουγεννιάτικες κατασκευές & Facepainting από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων 2ου Δημοτικού Σχολείου Τριλόφου, δράσεις από διάφορους Συλλόγους και Φορείς, ενώ παράλληλα ξωτικά και ξυλοπόδαροι θα φωτογραφίζονται με τους μικρούς μας φίλους.

Παράλληλα στην κεντρική πλατεία του Τριλόφου θα διεξάγονται παιχνίδια, χριστουγεννιάτικες κατασκευές & Facepainting από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων 2ου Δημοτικού Σχολείου Τριλόφου, δράσεις από διάφορους Συλλόγους και Φορείς, ενώ παράλληλα ξωτικά και ξυλοπόδαροι θα φωτογραφίζονται με τους μικρούς μας φίλους.

Παραδοσιακά κεράσματα από το Σύλλογο Γυναικών Τριλόφου θα περιμένουν τους καλεσμένους, μπουφές με εδέσματα από τον Χ.Ο.Τ. ΖΟΥΜΠΑΤ, ζεστή σοκολάτα από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Τριλόφου, επίσης κρασί, τσάι, χυμοί και διάφορα κεράσματα από τη Δόξα Τριλόφου, τις Ακαδημίες Micra FC και φυσικά την Κοινότητα Τριλόφου.

Τα καταστήματα «Άλευρον» και «Αρτοχώρα» προσφέρουν κουραμπιέδες και μελομακάρονα. Συμμετέχει η Πνοή Ελπίδας (ΑΜΚΕ) με Βazaar χειροτεχνημάτων για φιλανθρωπικό σκοπό όπως και Ο Σύλλογος Εθελοντών Ανανηπτών ΔΙΝΩ ΖΩΗ θα δημιουργήσει δεντροκαλλιτεχνήματα σε πανό μαζί με τα παιδιά.

Συμμετέχουν

🔸 Πολιτική Προστασία Μίκρας,
🔸Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων,
🔸Σύλλογος Γυναικών Τριλόφου,
🔸Πολιτιστικός Σύλλογος Τριλόφου,
🔸Χορευτικός Σύλλογος ΖΟΥΜΠΑΤ,
🔸Σύλλογος Εθελοντών Ανανηπτών «Δίνω Ζωή»,
🔸Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο Α.με.Α. Άγιος Αναστάσιος ο Πέρσης
🔸 Συμβούλιο Νέων Δήμου Θέρμης,
🔸Οργάνωση Πνοή Ελπίδας για τη στήριξη οικογενειών με προβλήματα διαβίωσης,
🔸Α.Μ.Π. Σύλλογος Δόξα Τριλόφου,
🔸Ακαδημίες Micra FC.
🔸Αγροτικός Συνεταιρισμός Τριλόφου
🔸Φιλοζωική ομάδα «Blue Bubble» σε συνεργασία με την ομάδα εθελοντών φιλόζωων Κυμίνων, Μαλγάρων και φίλων.

Info

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023 στις 18:00
Τρίλοφος