Στο Mediterranean Cosmos, τον απόλυτο προορισμό shopping και διασκέδασης στην πόλη, υποδεχόμαστε την Άνοιξη και γιορτάζουμε το Πάσχα με ξεχωριστές εκδηλώσεις για όλη την οικογένεια!

Παραμυθένιο σκηνικό

Παπαγάλοι, λουλούδια, λαγοί και πεταλούδες καταλαμβάνουν το εμπορικό κέντρο και δημιουργούν την πιο ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα!

Παράλληλα, από τις 30 Μαρτίου μέχρι και τις 14 Απριλίου, πρωτότυπα εικαστικά εργαστήρια και δημιουργικές δραστηριότητες μας ανεβάζουν τη διάθεση!

Σπίτι του Δάσους, Αυγόσπιτο και LEGO®, πολλά LEGO®

Στο Σπίτι του Δάσους (Πράσινη Πλατεία, επίπεδο 1) και το Αυγόσπιτο (Κίτρινη Πλατεία, επίπεδο 1) θα κατασκευάσουμε κουνελάκια, καροτάκια, κοτοπουλάκια από κουκουνάρια, ανοιξιάτικα στεφανάκια, πασχαλινά αυγά, πολύχρωμες καραμέλες και πολλές ακόμα ευφάνταστες δημιουργίες, ενώ οι φίλοι της LEGO® θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ατελείωτες ώρες παιχνιδιού με τους ήρωες της LEGO® CITY, LEGO® FRIENDS και LEGO® DUPLO.

Θα μας φτιάξουν πορτρέτο καρικατούρα!

Παράλληλα, καλλιτέχνες της πόλης μας θα μας περιμένουν για να αποτυπώσουν την πιο αστεία πλευρά του εαυτού μας με μοναδικές καρικατούρες (Κόκκινος Διάδρομος, επίπεδο 0)!

Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα:

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη!

από έως
Δραστηριότητες Θέματα