Το Σχήμα εκτός Άξονα υποδέχεται με χαρά το κοινό του και αυτόν το μήνα, στην νέα παράσταση Αν ξέραμε… (με αφορμή τις Τρεις Αδελφές του Τσέχωφ).

Πηγή έμπνευσης για την επιλογή της παράστασης αποτέλεσε το (πολύ γνωστό και) πολυπρόσωπο έργο του Τσέχωφ, το οποίο αν και γραμμένο το 1901 παραμένει ένα επίκαιρο και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον κείμενο.
Στο Αν ξέραμε… δύο γυναικείες μορφές παρουσιάζουν και δημιουργούν επί σκηνής δύο διαφορετικούς κόσμους . Τον κόσμο της αστικής τάξης που παρακμάζει και που μάταια ελπίζει σε κάποια διαφορετική πρόταση ζωής και της διανόησης που προσπαθεί φλύαρα να δικαιολογήσει αυτά που γίνονται αλλά και να προβλέψει, αυτά που πρόκειται να συμβούν. Τι προκύπτει λοιπόν; Ποια τα κοινά στοιχεία του τότε και του σήμερα; To έργο έδωσε την αφορμή για μια παράσταση που στήθηκε με αρκετό χιούμορ , με την συμμετοχή όλων των συντελεστών και φέρει την ιδιαίτερη προσωπική ματιά της Αναστασίας Θεοφανίδου. Σας καλούμε όλους λοιπόν και πάλι να επισκεφτείτε το χώρο μας με αφορμή αυτή την παράσταση.

Συντελεστές:
Σύλληψη- σκηνοθεσία: Αναστασία Θεοφανίδου
Δραματουργική επεξεργασία: Αναστασία Θεοφανίδου , Θωμαή Ουζούνη
Σκηνικά κοστούμια: Ειρήνη Ατματζίδου
Μουσική επιμέλεια: Γιάννης Καραούλης
Βοηθοί σκηνοθέτη: Άγγελος- Προκόπιος Νεράντζης , Γιώργος Τσόπας
Σχεδιασμός εντύπων: Μιχάλης Σοφτάς
Φωτογραφίες: Αλέξανδρος Καντόρος
Τεχνική υποστήριξη: Ειρήνη Ατματζίδου
Οργάνωση παραγωγής: Τηλέμαχος Κοσμέτσας

info
Παραστάσεις: 24-28&31 Οκτωβρίου, 4 Νοεμβρίου στις 21:30
Παράταση: 20 έως 25 Νοεμβρίου
Τηλέφωνο: 2310 823444
Σχήμα Εκτός Άξονα: Πλάτωνος 35 (κέντρο)
Λειτουργεί με ελεύθερη συνεισφορά των θεατών