Αν σου αρέσει να χορεύεις, αν θέλεις να κάνεις μια αλλαγή στη ζωή σου για να ξεδίνεις δημιουργικά ή σου αρέσει να γυμνάζεσαι ακολουθώντας τον ρυθμό, τότε οι επιλογές που έχεις στην πόλη είναι αρκετές. Αν θέλεις και το παιδί σου να συνδυάζει τη διασκέδαση με την εκμάθηση διαφορετικών ειδών χορού, να περνάει την ώρα του κάνοντας κάτι παραγωγικό, όσο κοινωνικοποιείται, τότε σου έχουμε το μέρος που θα γίνει το αγαπημένο σου spot στην πόλη. Στο ProDancers Studio στο κέντρο και στο ProDancers School στην Καλαμαριά, η εκμάθηση και η διασκέδαση γίνονται ένα.

Μαθήματα χορού για όλα τα γούστα

Μπορεί να κουνιέσαι σε Latin ρυθμούς ή να χορεύεις πάνω στους hip hop στοίχους που σε κάνουν να νιώθεις δυνατός, μπορεί να σου αρέσει η Salsa ή το Reggaeton ή να σε χαλαρώνουν οι κινήσεις της Bachata, όποιο είδος χορού και να σου αρέσει, το μόνο σίγουρο είναι ότι μόλις περάσεις την είσοδο των ProDancers, θα ανακαλύψεις ένα hobby που θα σε αλλάξει, μέσα από τμήματα kids, εφήβων και ενηλίκων στα παρακάτω είδη: K-pop, Modern Jazz, Contemporary, Bachata, Salsa, Hip-Hop, Street Choreo, Breakdance, Commercial, High-Heels, Cheerleading, Reggaeton, Dancehall, Latin και Zumba. Όποια και να διαλέξεις, ετοιμάσου να κολλήσεις.

Το αγαπημένο hobby για το παιδί σας

Αν αναζητάτε το μέρος που θα κάνει το παιδί σας να χαμογελά τότε το έχετε βρει. Στην Καλαμαριά, σε έναν πρόσφατα ανακαινισμένο, ασφαλή χώρο που μακριά από το bullying, εστιάζει στον χορό και στα οφέλη μέσα από την ενασχόληση μαζί του. Με μαθήματα από 3,5 ετών και πάνω, η σχολή των ProDancers στην Καλαμαριά, προστίθεται στη φημισμένη σχολή του κέντρου, δίνοντας τα τελευταία δύο χρόνια μια ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους που αναζητούν την αφορμή για να ασχοληθούν με τον χορό σε μια άλλη περιοχή.

Κάτι παραπάνω από μια απλή σχολή χορού

Οι ProDancers τα τελευταία χρόνια αποτελούν τη νούμερο ένα σχολή χορού στη Θεσσαλονίκη, συγκεντρώνοντας βραβεία σε διαγωνισμούς και δείχνοντας επαγγελματισμό, δημιουργώντας την ίδια στιγμή μια οικογένεια. Πέρα από τα τακτικά μαθήματα χορού που εξοικειώνουν όποιον συμμετέχει με το αντικείμενο, γίνονται κάθε χρόνο τρεις παραστάσεις στις οποίες συμμετέχουν και οι «μικροί χορευτές» καθώς και σεμινάρια από αναγνωρισμένους καθηγητές όπως και μουσικοκινητικά προγράμματα για παιδιά από 3 μέχρι 5 ετών.

Στη σχολή αυτή δε παρακολουθείς μόνο, αλλά συμμετέχεις ενεργά, δε μαθαίνεις απλά να χορεύεις, αλλά γνωρίζεις όποια πτυχή του χορού εσύ θέλεις, εξερευνώντας τις δυνατότητες που αυτός σου προσφέρει. Στους ProDancers κατακτάς το είδος που σου ταιριάζει και κάνεις τον χορό το αγαπημένο κομμάτι της ημέρας σου. Μέσα από την κίνηση, χτίζεις τον δικό σου τρόπο έκφρασης. Στην Καλαμαριά η νέα σου ασχολία σε περιμένει. Ανακάλυψε την.

 

The ProDancers School
Περιοχή Καλαμαριά
Διεύθυνση Πόντου 1 και Αριστοφάνους 4
Τηλέφωνο
2313 091 160

The ProDancers Studio
Περιοχή Κέντρο
Διεύθυνση Καθολικών 2
Τηλέφωνο
2310 518 297