Η νέα μεγάλη υπερπαραγωγή στον πάγο, που είναι αφιερωμένη στον διάσημο ήρωα Αλαντίν, έρχεται στην Θεσσαλονίκη με το μαγικό της λυχνάρι και ένα εντυπωσιακό μαγικό χαλί, για να συναρπάσει μικρούς και μεγάλους! Περπατήστε κι εσείς στους δρόμους και τα πολύχρωμα παζάρια της Ανατολής και ζήστε την περιπέτεια με αγαπημένους ήρωες της σειράς παραμυθιών «Χίλιες και μια νύχτες» που υποδύονται μερικοί από τους καλύτερους παγκόσμιους πρωταθλητές του καλλιτεχνικού πατινάζ!

Η ιστορία του Αλαντίν είναι διάσημη σε όλο τον κόσμο. Το υπέροχο αραβικό παραμύθι διηγείται στην ιστορία του φτωχού Αλαντίν, ο οποίος με τη βοήθεια ενός μαγικού λυχναριού, της εξυπνάδας και της τόλμης του, κατάφερε να αποκτήσει δόξα και πλούτη και να παντρευτεί την αγαπημένη του πριγκίπισσα, προσπερνώντας όλα τα εμπόδια που βρέθηκαν στον δρόμο του.

Ζήστε μια παραμυθένια και μαγική ατμόσφαιρα για όλη την οικογένεια.
Το Paok Sports Arena θα φιλοξενήσει μια τεράστια παγοπίστα 400 τετραγωνικών μέτρων και εκεί θα στηθεί όλο το σκηνικό μιας μαγικής ιστορίας που έχουν λατρέψει μικροί και μεγάλοι!

Η παράσταση αποτελείται από πενήντα συντελεστές και κορυφαίους χορευτές στον πάγο, πολλοί από τους οποίους είναι διακεκριμένοι σε εθνικό, ευρωπαϊκό, παγκόσμιο και ολυμπιακό επίπεδο.

Ζήστε την μαγεία των παραμυθιών της Ανατολής «Χίλιες και μία νύχτες» με εντυπωσιακά σκηνικά και κοστούμια, μοναδικά εφέ, ακροβατικά που κόβουν την ανάσα και υψηλής ποιότητας καλλιτεχνικό πατινάζ.

Η πιο φαντασμαγορική παράσταση της χρονιάς έρχεται στο PAOK SPORTS ARENA για να συναρπάσει όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους του Αλαντίν.

Η παράσταση χρησιμοποιεί παγοπίστα με συνθετικό – οικολογικό πάγο.

 

info
ALADDIN ON ICE
Χίλιες και μια νύχτες
6-8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2024
PAOK SPORTS ARENA

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 19:30
ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 19:30
ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 12.00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
Για την παράσταση Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου στις 19:30
Διακεκριμένη Ζώνη: 40 Ευρώ
Α’ Ζώνη: 30 Ευρώ
Β’ Ζώνη: 20 Ευρώ
Γ’ Ζώνη: 12 Ευρώ
Δ’ Ζώνη: 6 Ευρώ

Για τις παραστάσεις Σάββατο 7 Δεκεμβρίου στις 19:30 και Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στις 12:00:
Διακεκριμένη Ζώνη: 50 Ευρώ
Α’ Ζώνη: 40 Ευρώ
Β’ Ζώνη: 30 Ευρώ
Γ’ Ζώνη: 20 Ευρώ
Δ’ Ζώνη: 10 Ευρώ

Μεγάλη προσφορά που ισχύει για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων!
Στα 4 εισιτήρια το ένα δώρο!
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: www.more.com, Public

από έως
ical Google outlook Παραστάσεις