Το biscotto coffee+ μετατρέπεται για δύο ολόκληρους μήνες σε έναν προορισμό απόλαυσης για τους λάτρεις των Ελληνικών Προϊόντων. Το Χριστουγεννιάτικο Ελληνικό Παντοπωλείο έρχεται αυτά τα Χριστούγεννα για να μας «σερβίρει» γεύσεις από κάθε γωνιά της χώρας. Από τις 15/11/2019 μέχρι τις 15/01/2020 τα ελληνικά προϊόντα έχουν την τιμητική τους. Εδώ μπορείτε να τα προμηθευτείτε, να τα δοκιμάσετε, να παρακολουθήσετε εκπαιδευτικά workshops για την παραγωγή τους και masterclasses για την καθημερινή τους κατανάλωση.

Το Αγρόκτημα Αντωνοπούλου στο Χριστουγεννιάτικο Ελληνικό Παντοπωλείο

Τα αδέλφια Αντωνόπουλοι καλλιεργούν βιολογικά από το 1985. Ο αγώνας για την παραγωγή του Αγροκτήματος Αντωνοπούλου πρωτοστατεί στη συλλογική προσπάθεια για την διάδοση της βιολογικής γεωργίας στην Ελλάδα. Με ανοδική πορεία και κοινό που εμπιστεύεται και τα προϊόντα που παράγει, ικανοποιεί στο 100% τις ανάγκες των ανθρώπων για μια πραγματικά καλύτερη ποιότητα ζωής χωρίς χημικά και κινδύνους.

Επιμένει στην καλλιέργεια μόνο γηγενών –παραδοσιακών και παλαιών, χαμένων στην ιστορία ποικιλιών που έχουν διατηρηθεί από γενιά σε γενιά, ενώ αναβιώνει πολλά είδη ντόπιων σπόρων, ακολουθώντας πάντοτε μεθόδους βιολογικής γεωργίας. Παράλληλα, προσφέρει προϊόντα στην ελληνική αγορά που κινδυνεύουν από γενετική διάβρωση και εξαφάνιση. Η παραγωγή της πρώτης ύλης γίνεται από τους ίδιους, ενώ εφαρμόζονται παλιές καλλιεργητικές πρακτικές με σύγχρονα μηχανήματα, δίνοντας ζωή ξανά σε ποικιλίες εγκαταλελειμμένες από την εντατική γεωργία και την αγροτική βιομηχανία.

Τα προϊόντα που θα βρείτε στο Χριστουγεννιάτικο Ελληνικό Παντοπωλείο

Σπαγγέτι ζέας ολικής

Πλήρης ντοματοπολτός

Γκοφρέτα ζέας

Αλεύρι για όλες τις χρήσεις

Φακές