Είναι από τους πρωταγωνιστές των γιορτών, στις συναντήσεις γύρω από το τραπέζι, συνοδεύουν εδέσματα, γλυκίσματα, ευχές ή ολοκληρώνουν τη βραδιά μετά το γλυκό. Κρασί και αποστάγματα ανοίγουν τις πρώτες συζητήσεις μετά από το «στην υγειά μας, και του χρόνου», γεμίζουν καλάθια δώρων, είναι επιλογή για να μην πάμε με άδεια χέρια σε μια επίσκεψη, συνοδεύοντας μια ευγενική χειρονομία. Εμείς έχουμε μερικές ενδιαφέρουσες προτάσεις παρακάτω για όλες τις στιγμές αυτών των ημερών.

Τρία κρασιά της εταιρείας Boutari συνοδεύουν ιδανικά τις γιορτινές μας στιγμές

Δύσκολα μπορούμε να φανταστούμε ένα γιορτινό τραπέζι χωρίς κρασιά Boutari, γι’ αυτό και εμείς δοκιμάσαμε και σας προτείνουμε τρεις ετικέτες που είμαστε σίγουροι ότι θα σας καλύψουν κάθε στιγμή αυτών των γιορτών και θα συνδυαστούν άψογα με κάθε έδεσμα. Πρόκειται για το Οροπέδιο, ένα δροσερό Μοσχοφίλερο, το Σημείο Στίξης Ροζέ, ένα κομψό και λαμπερό ημίξηρο ροζέ και το Ωδή, ένα ξεχωριστό και στιλάτο blend. Δείτε περισσότερα και με τι θα τα συνδυάσετε στην αναλυτική παρουσίαση.


 

Οινοποιείο Κεχρής: Και εγένετο ΓΕΝΕΣΙΣ

Το Οινοποιείο Κεχρής αφού άλλαξε τα τελευταία χρόνια την άποψή μας για τη ρετσίνα δημιουργώντας ένα εξαιρετικό κρασί με βραβεύσεις στο εξωτερικό, έχει δημιουργήσει οίνους που συνοδεύουν άψογα τις πολύτιμες στιγμές μας και στις γιορτές. Το ΓΕΝΕΣΙΣ είναι μια τριλογία κρασιών που συνοδεύει άψογα γεύματα αλλά και στιγμές που θέλουμε να απολαύσουμε το κρασί μας με λίγα συνοδευτικά, ως απεριτίφ. Επιλέξτε Λευκό (Sauvignon Blanc, Ροδίτης), Ερυθρωπό (Ξινόμαυρο, Gewürwtraminer) ή Ερυθρό (Merlot, Ξινόμαυρο) και δείτε με τι θα τα συνδυάσετε στην αναλυτική παρουσίαση.


 

To Δεκαράκι μας συστήνει την πρώτη οικογένεια μονοποικιλιακών αποσταγμάτων

 

Το Τσίπουρο Δεκαράκι, το γνωστό μονοποικιλιακό τσίπουρο από Μοσχάτο Τυρνάβου, που έκανε αίσθηση από την πρώτη στιγμή έχει, πλέον, συντροφιά δύο νέα αποστάγματα. Έτσι δημιουργήθηκε η πρώτη οικογένεια μονοποικιλιακών αποσταγμάτων από το τσίπουρο Δεκαράκι. Η Μαλαγουζιά και ο Ροδίτης είναι οι δύο ποικιλίες που επιλέχθηκαν για να αλλάξουν τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε το τσίπουρο. Μια νέα τάση διαμορφώνεται στον χώρο του αγαπημένου αποστάγματος και δεν είναι άλλη από τα μονοποικιλιακά και έχουμε λεπτομέρειες στην αναλυτική παρουσίαση των προϊόντων.


 

Ποτοποιία Ψυχής: Ούζο και Λικέρ Μαστίχας κορυφαίας ποιότητας

 

Το Ούζο Μαστίχας και το Λικέρ Μαστίχας Χίου, αποτελούν τα χαρακτηριστικά προϊόντα της Ποτοποιίας «Κ. Ψυχής & Υιοί», με τη γνωστή εκλεκτή γεύση και τη μοναδική ποιότητα της Χιώτικης παράδοσης. Το άρωμα και η γεύση της μαστίχας, το γνήσιο απόσταγμα Χιώτικου γλυκάνισου και το φυσικό οινόπνευμα, είναι μερικά από τα βασικά υλικά παρασκευής των προϊόντων «Ψυχής», που αποτελούν, πλέον, το απαραίτητο συνοδευτικό των ιδιαίτερων στιγμών μας. Μάλιστα μπορείτε να δείτε περισσότερα στην αναλυτική παρουσίαση.


 

Ένα ελληνικό premium Gin και ένα Σκωτσέζικο Single Malt για ξεχωριστές στιγμές

Ανακαλύψτε το Grace Gin: Εμπνευσμένο από την ελληνική μυθολογία και τις Χάριτες, το Grace Gin είναι δημιουργία τριών γυναικών που μας προσκαλούν να δοκιμάσουμε ένα μοναδικό, χειροποίητο, Distilled Gin, που παράγεται στην Ελλάδα. Η ομάδα των τριών γυναικών, αποτελείται από δύο αποσταγματοποιούς δεύτερης γενιάς και μια δυναμική γυναίκα με μεγάλη εμπειρία και γνώση της βιομηχανίας των ποτών.

Απολαύστε το Glengoyne 12 y.o. Single Malt, που παράγεται σε ένα από τα ωραιότερα αποστακτήρια της χώρας, που από το 1833 προσφέρει ουίσκι υψηλής ποιότητας με σεβασμό στις παραδοσιακές μεθόδους και σεβασμό για τις πρώτες ύλες. Οι αποσταγματοποιοί του Οίκου Glengoyne ακολουθούν έξι βασικές αρχές για την παρασκευή του ουίσκι προκειμένου να δημιουργήσουν τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του Glengoyne.

Μάθετε γι’ αυτές αλλά και περισσότερα για το Grace Gin στην αναλυτική παρουσίαση.