Δεκατέσσερα χρόνια μετά την πρώτη του εμφάνιση, το Accanto αλλάζει και περνάει στη νέα του εποχή. Μια ριζική ανακαίνιση ήταν η αφορμή για να επαναπροσδιορίσει τις αξίες του, να αναβαθμιστεί και να προσφέρει εξειδικεμένες υπηρεσίες, με έμφαση στην καλη εξυπηρέτηση των φανατικών πελατών του αλλά και των νέων που το επισκέπτονται.

Accanto για όλες τις ώρες

Μιλάμε για το αγαπημένο στέκι της γειτονιάς της Δελφών, με τη ζωντάνια και οικειότητα του συνοικιακού cafe-bar που προσελκυει παρέες και από άλλες περιοχές, καθώς δεν υστερεί σε τίποτα από τα bar του κέντρου. Οι καφέδες και τα ροφήματά του είναι ποιοτικά και το latte art ομορφαίνει το σερβίρισμά τους. Η wine list έχει εμπλουτιστεί με νέες ετικέτες για να ικανοποιήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς, ανώ μπορείτε να τα συνοδέψετε με ποικιλίες αλλαντικών, τυριών, burger και club sandwich. Η κάβα του επίσης ενσωμάτωσε περισσότερες σπάνιες φιάλες για μεγαλύτερη απόλαυση και, φυσικά, τα δημιουργικά cocktails, έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Το Accanto σπάει τη ρουτίνα

Πέρα από την όμορφη καθημερινότητα και τα χαρακτηριστικα του στεκιού που το διακρίνουν, το Accanto σπάει τη ρουτίνα με συχνά cocktail parties, θεματικές βραδιές με επίκεντρο το αλκοόλ, dj sets και live, για τα οποία μπορείτε να ενημερώνεστε από τη σελίδα του στο facebook. Η μουσική του κινείται σε mainstream ξένα ακούσματα ενώ τα βράδια που το κέφι ανεβαίνει θα ακούσετε και ελληνικά εμπορικά.

Ανοιχτά: 09:00 – 04:00
Περιοχή: Ανατολικά
Δελφών 16