9ο Street Mode Festival
1 – 2 – 3 Σεπτεμβρίου 2017,  FIX – OPEN AIR (26ης Οκτωβρίου 15, στάση ΦΙΞ).

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος του κοινού αλλά και του μεγέθους της φετινής παραγωγής,η διοργάνωση μεταφέρεται στον διπλάσιο, ασφαλέστερο και άρτια οργανωμένο πολυχώρο του FIX – OPEN AIR (26ης Οκτωβρίου 15, στάση ΦΙΞ), λίγες εκατοντάδες μέτρα από τον προηγούμενο χώρο, την προβλήτα Α του Λιμανιού!

Πλέον θα έχουν στη διάθεσή μας 5 stages (3 ανοιχτά και 2 κλειστά) συνολικής χωρητικότητας άνω των 10.000 ατόμων και χώρο 3.000 τ.μ. για όλες τις παράλληλες δράσεις, που θα εξυπηρετήσουν με μεγαλύτερη άνεση, καλύτερη ακουστική και περισσότερη ασφάλεια τις ανάγκες του φετινού μας προγράμματος. Επίσης, δωρεάν λεωφορεία θα βρίσκονται σε συνεχή ροή, πηγαίνοντας FIX – Λαδάδικα, καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ.

Επίσης, το πρόγραμμα εμπλουτίστηκε με 2 ακόμα δράσεις, skateboard και longboard, καθώς και με μια έκπληξη για τους μικρούς μας φίλους.

Δείτε τον χάρτη του νέου χώρου και μείνετε συντονισμένοι για το αναλυτικό πρόγραμμα του μουσικού line-up!

 

Το μεγαλύτερο festival της Θεσσαλονίκης επιστρέφει για 9η συνεχόμενη χρονιά!

Turn yourself on Street Mode… και πάλι! Μπείτε από τώρα στο κλίμα του φεστιβάλ αγοράζοντας στην καλύτερη τιμή που θα μπορέσετε να έχετε, μόνο με 15 ευρώ, εισιτήρια 3ημέρου Εarly Βird!

Εισιτήρια 3ημέρου Early Bird προπωλούνται ήδη στο viva.gr αλλά και στα Public, Ianos, Media Markt & Seven Spots.

To Street Mode, το πιο αγαπημένο ετήσιο φεστιβάλ μουσικής, τέχνης και σπορ που πραγματοποιείται στην Θεσσαλονίκη, παραμένει το μεγαλύτερο φεστιβάλ στην Βόρεια Ελλάδα, προσελκύοντας περίπου 30.000 επισκέπτες κάθε χρόνο, από το 2009!

Μπες σε κατάσταση “street” και ζήσε 3 ημέρες γεμάτες με μουσικές συναυλίες, dj sets, shows και διαγωνισμούς graffiti, street art, breaking, street dance και action sports (parkour – freerunning, bmx κτλ). To φεστιβάλ ολοκληρώνεται με εκθέσεις, σεμινάρια, παιχνίδια, δράσεις για μικρά παιδιά, και πολλά ακόμα παράλληλα events. Παρουσιάζει ο Γιώργος Μαυρίδης.

Τώρα με τα προνομιακά εισιτήρια του 3ημέρου μόνο με 15 ευρώ!

Σύντομα περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα του φεστιβάλ του 2017.

Χρήσιμα links
2016 AFTER MOVIE: https://youtu.be/khHbMt6DFQ4
WEB SITE: http://www.streetmode.gr
FACEBOOK PAGE: https://www.facebook.com/streetmodefestival
INSTAGRAM PAGE: https://www.instagram.com/street_mode_festival
YOUTUBE CHANNEL: https://www.youtube.com/streetmodeGR

από έως
Ζωντανή Μουσική