Το Παιδικό και Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας επιστρέφει! Προσαρμοσμένο στα δεδομένα της εποχής, μας υποδέχεται από 14 ως 22 Νοεμβρίου 2020 στην πρώτη ψηφιακή του διοργάνωση με ένα αναπάντεχο, oversized πρόγραμμα, το οποίο θα μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν όλα τα παιδιά 2 ετών και πάνω σε Ελλάδα και Κύπρο.

Πάνω από 70 ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους περιμένουν τους μικρούς θεατές και το νεανικό κοινό να τις παρακολουθήσουν δωρεάν από τους υπολογιστές, τα tablet ή τα κινητά τους, ενώ αγαπημένες δράσεις του Φεστιβάλ θα μεταφερθούν σε διαδικτυακό περιβάλλον για μια διαφορετική αλλά συναρπαστική και ασφαλή εμπειρία για όλους. Σημαντικό μέρος του προγράμματος του Φεστιβάλ θα είναι προσβάσιμο και σε άτομα με αναπηρία.

Μείνετε συντονισμένοι στα social media του Φεστιβάλ για να μάθετε πρώτοι το φετινό πρόγραμμα και αναλυτικές λεπτομέρειες για το πώς θα το παρακολουθήσετε!


Δείτε online όλες τις ταινίες εδώ


Με την οικονομική υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Αττικής, τη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και τη συνεργασία της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Καλλίστη.

Site: https://watch.athicff.com/
Facebook: https://www.facebook.com/athicff/

από έως
Ταινίες #LOCKDOWN 2_ #MenoStoSpiti