Στη πόλη της Θεσσαλονίκης σήμερα, Πέμπτη 8 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθούν 5 συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας.

Μέλη πρωτοβουλίας Παύλου Μελά

Η πρώτη συγκέντρωση έχει ήδη ξεκινήσει από τις 9 το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Εκεί συγκεντρώθηκαν μέλη της πρωτοβουλίας Παύλου Μελά και μέλη οικολογικών οργανώσεων και κάτοικοι του δήμου, με αφορμή τη δίωξη που ασκήθηκε εις βάρος του δημάρχου Δημήτρη Δεμουρτζίδη και του πρώην δημάρχου Διαμαντή Παπαδόπουλου, για κατάληψη δημόσιου χώρου.

Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας

Στις 12:00 μέλη της Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Μακεδονίας Θράκης.

Εργαζόμενοι ΕΥΑΘ

Ακόμα, από το πρωί μέχρι και τις 14:00 εργαζόμενοι στην ΕΥΑΘ θα πραγματοποιήσουν διαμαρτυρία έξω από τα γραφεία της ΕΥΑΘ με αφορμή τις επικείμενες απολύσεις συμβασιούχων.

Μέλη πρωτοβουλίας Γυναικών και οπαδοί ΠΑΟΚ

Ακόμα στις 18:00 στο άγαλμα Βενιζέλου στην Εγνατία, μέλη της πρωτοβουλίας γυναικών, θα διαμαρτυρηθούν ενάντια στο χρέος και στα μέτρα λιτότητας, ενώ προτίθενται να ξεκινήσουν και πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, και, τέλος, την ίδια ώρα θα συγκεντρωθούν οπαδοί του ΠΑΟΚ στην Καμάρα, με αφορμή την τιμωρία της ομάδας.