Το «Καταφύγιο Γυναίκας» γιορτάζει! Κλείνουμε 4 χρόνια λειτουργίας και σας προσκαλούμε σε μία ξεχωριστή βραδιά γεμάτη με όμορφα τραγούδια και μουσικές.

Την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου, στις 21:00, σας περιμένουμε όλους στο Γάτα Μπαρ. Στην εκδήλωση θα μας ταξιδέψει με τα τραγούδια του ο ταλαντούχος τραγουδοποιός Νικόλας Λειβαδίτης, παρέα με την ερμηνεύτρια Μαρία Καλούδη. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επιτυχίες πολλών γνωστών ελλήνων συνθετών της ελληνικής, έντεχνης μουσικής σκηνής, καθώς και του αγαπημένου μας τραγουδοποιού, ο οποίος έγραψε και ερμηνεύει το τραγούδι της Οργάνωσης.

Το «Καταφύγιο Γυναίκας» αποδεικνύει με τη μέχρι σήμερα πορεία του, ότι η βία κατά των γυναικών μπορεί να αντιμετωπιστεί, στηρίζοντας πάνω από 1400 γυναίκες. Παράλληλα, ευαισθητοποίησε και ενημέρωσε χιλιάδες συνανθρώπους μας για το φαινόμενο της κακοποίησης. Αυτή η βραδιά είναι αφιερωμένη στους δεκάδες εθελοντές που 4 χρόνια τώρα παρέχουν με ανιδιοτέλεια και σεβασμό τις υπηρεσίες τους σε κάθε ανάγκη που προκύπτει.

Σας περιμένουμε λοιπόν σε αυτή την τόσο ξεχωριστή βραδιά να γιορτάσετε μαζί μας και να μας γνωρίσετε από κοντά!

Στην είσοδο του Γάτα Μπαρ θα συγκεντρώνονται τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τον ξενώνα φιλοξενίας κακοποιημένων γυναικών «Μητέρα Τερέζα».

Γάτα Μπαρ
Νικηφόρου Φωκά 4
Ώρα έναρξης: 21.00

Είσοδος Ελεύθερη