Ξεκίνησε η προπώληση για το μεγαλύτερο συναυλιακό γεγονός και πάρτι της χρονιάς. Μαγικές διακοπές και κατασκήνωση δίπλα στο ποτάμι με ζωντανή μουσική, κέφι, και ατελείωτο χορό μέχρι τις πρωινές ώρες.

Σας περιμένουμε και φέτος, στην 44η έκδοση του River Party, για να δημιουργήσουμε αναμνήσεις και να γράψουμε ιστορία. Το line-up θα ανακοινωθεί σύντομα αν και έχουν γίνει ήδη γνωστά κάποια από τα ονόματα που θα συμμετέχουν όπως ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Πάνος Βλάχος και ο Toquel. Το κόστος του εισιτηρίου στην δεύτερη φάση της προπώλησης για όλες τις εκδηλώσεις είναι στα 42 Ευρώ (τα πρώτα 300)! Το επόμενο και τελευταίο στάδιο προπώλησης θα είναι στα 49 Ευρώ.

Η προπώληση της δεύτερης φάσης ανοίγει την 6η Μαρτίου 2024 και ώρα 11.00

Όσοι επιθυμούν να κατασκηνώσουν, μπορούν να έρθουν από την Πέμπτη 1 Αυγούστου 2024 μετά τη 13.00 χωρίς εξτρά χρέωση. Θα υπάρξουν μουσικά events, DJ’s και πολλά άλλα για εκείνη τη μέρα.

Για να αποφευχθούν φαινόμενα συνωστισμού και για την σωστή οργάνωση και λειτουργία του κάμπινγκ, φέτος θα πρέπει να δηλώσετε το αντίσκηνό σας, 2  έως 4 ατόμων, ακολουθόντας αυτό το link.

Οι εκδρομές θα ανακοινωθούν σύντομα. Μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας τώρα σε προνομιακή τιμή και να δηλώσετε συμμετοχή σε εκδρομή αργότερα.

Φεστιβάλ πολλά, το River Party όμως είναι ένα!

Ραντεβού στο Ποτάμι!

Τοποθεσία

Το Νεστόριο είναι κωμόπολη του νομού Καστοριάς της Μακεδονίας και απέχει 28 χιλιόμετρα από την ομώνυμη πρωτεύουσα του νομού. Ξεκινώντας από την πόλη της Καστοριάς και με κατεύθυνση νοτιοδυτικά, πλησιάζετε τον ορεινό όγκο του Γράμμου, περνώντας, σε αρκετά κομμάτια της διαδρομής, κοντά στον μεγαλύτερο ποταμό της Ελλάδας, τον Αλιάκμονα.

 

info
River Party
2-4 Αυγούστου 2024
Νεστόριο, Καστοριά