Μία νύχτα με τα ποδοσφαιρικά αστέρια της Ευρώπης όπως δεν τα έχεις ξαναδεί!

 

Η μέρα έχει σχεδόν έρθει. Μετά από μία γεμάτη ποδοσφαιρική σεζόν, μετά από αμέτρητες συγκινήσεις και εκπλήξεις, ήρθε η στιγμή που όλοι περιμέναμε. Αυτός ο τελικός του UEFA Champions League (Λίβερπουλ – Τότεναμ) θα είναι πιο μεγάλος από ποτέ. Και μια τέτοια βραδιά δε μπορεί παρά να είναι το ίδιο μεγάλη.

Η HEINEKEN σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, σου δίνει την ευκαιρία να βιώσεις το ποδοσφαιρικό υπερθέαμα της χρονιάς σε μια βραδιά-εμπειρία.

Το Σάββατο, 1 Ιουνίου, στις 19.00 μία πρόσκληση για δύο σε περιμένει στην αίθουσα του Ολύμπιον.

Δήλωσε συμμετοχή συμπληρώνοντας τα στοιχεία σου παρακάτω μέχρι το Κυριακή 26 Μαΐου στις 23.30, διεκδίκησε μία από τις 30 διπλές προσκλήσεις και πέρασε μια μαγική νύχτα με τα αστέρια της Ευρώπης όπως δε τα έχεις ξαναδεί.

Φόρμα Συμμετοχής

Όνομα*

Επώνυμο*

Εmail*

Τηλέφωνο*

Έχω διαβάσει και Αποδέχομαι τους όρους του παρόντος διαγωνισμού

Αποδέχομαι τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων που καταχωρώ για τους σκοπούς του παρόντος σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.*Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.

Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή για όσους δεν έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Με τη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό αποδέχεστε τους προβλεπόμενους όρους.