Την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου, 2η ημέρα Χριστουγέννων, η Green Oliver πραγματοποιεί για μία ακόμη φορά μία διαφορετική πεζοπορική δραστηριότητα στη Θεσσαλονίκη για καλό σκοπό!

Το Γραφείο Γενικού Τουρισμού & Υπαίθριων Δραστηριοτήτων Green Oliver, που εξειδικεύεται στις πεζοπορίες και τον τουρισμό περιπέτειας, πεζοπορεί και στηρίζει το ίδρυμα της «Μέλισσας». Η «Μέλισσα» είναι μία μεγάλη καρδιά και μια ζεστή αγκαλιά, που κλείνει μέσα της τα παιδιά εκείνα που ξέχασαν να χαμογελούν, τα παιδιά που είναι τρομαγμένα, τα παιδιά που είναι μόνα. Είναι το σπιτικό που προσφέρει για περισσότερα από 100 χρόνια φροντίδα και προστασία σε παιδιά, που από πολύ τρυφερή ηλικία τα στερήθηκαν.
Οι διαδρομές που θα ακολουθήσουμε στο Σέιχ Σου είναι δύο, μία πιο σύντομη και βατή 4,5 χιλ. και μία μεγαλύτερη 12,5 χιλ., με σκοπό να καλύψουμε τις προτιμήσεις και τις ανάγκες περισσότερων πεζοπόρων. Θα έχουμε την ευκαιρία πεζοπορώντας να ανακαλύψουμε μαζί τις σπάνιες ομορφιές του περιαστικού δάσους, καθώς και να απολαύσουμε τη μοναδική θέα του Θερμαϊκού κόλπου από ψηλά. Μία εντυπωσιακή πεζοπορία μέσα στην καρδιά του χειμώνα και τις εορταστικές ημέρες των Χριστουγέννων, μία διαφορετική πεζοπορία για ανώτερο σκοπό, να στηρίξουμε οικονομικά τα γλυκά αυτά παιδιά που μας έχουν ανάγκη. Η δραστηριότητα θα πραγματοποιηθεί χωρίς μετακίνηση με λεωφορείο.
Η συμμετοχή μας είναι σημαντική και όλα τα παιδιά η ελπίδα μας για ένα καλύτερο κόσμο. Η επιτυχία των προηγούμενων δράσεων για την οικονομική ενίσχυση της «Λάμψης», του «Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο» και του βρεφοκομείου «Άγιος Στυλιανός» έχει ανεβάσει τον πήχη ψηλά και μας γεννά τη φιλοδοξία ότι θα τα καταφέρουμε και πάλι μαζί, αυτή τη φορά για τη «Μέλισσα».
info
Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2023
Αναλυτικό πρόγραμμα και κρατήσεις εδώ: https://www.greenoliver.gr/…/green-pezoporia-gia-ta…/