Την 25η Μαρτίου τρώμε μπακαλιάρο σκορδαλιά. Όλοι το ξέρουν αυτό. Το αγαπημένο έδεσμα που συνδέεται άρρηκτα με την εθνική επέτειο, όσο νόστιμο και λαχταριστό είναι, άλλο τόσο είναι και μπελαλίδικο. Από την επιλογή του σωστού φιλέτου, μέχρι το ξαλμύρισμα, την προετοιμασία του κουρκουτιού, το τηγάνισμα, το μαγείρεμα της σκορδαλιάς, πολλά μπορούν να πάνε στραβά! Εκτός κι αν είστε προνοητικοί και εμπιστευθείτε τους ειδικούς!

Στον «Πσαρά» ετοιμάζουν για εσένα μπακαλιάρο σκορδαλιά και στον φέρνουν στην πόρτα σου

Και την 25η Μαρίου επιλέγουμε τον «Πσαρά», το πιο ιστορικό ιχθυοπωλείο στην καρδιά της Άθωνος που χρόνια τώρα μας ικανοποιεί με την ποιότητα και την άψογη εξυπηρέτησή του. Ειδικά για την ημέρα εκείνη, έχει ετοιμάσει ένα μενού που σας γλιτώνει από τον κόπο προετοιμασίας στο σπίτι. Συγκεκριμένα ετοιμάζει:

-Παραδοσιακό μπακαλιάρο (μερίδα 250γρ.) με Χειροποίητη Σκορδαλιά 6,90

Τραγανός μπακαλιάρος με σπιτική σκορδαλιά

Εκλεκτά καλούδια στο τραπέζι σας

Εκτός από τον σταρ της ημέρας, τον μπακαλιάρο, θα υπάρχουν κι άλλες μαγειρεμένες επιλογές στο αγαπημένο ιχθυoπωλείο που θα γεμίσουν το τραπέζι σας γεύσεις και αρώματα Ελλάδας! Πιο αναλυτικά μας ετοιμάζει εδικά για αυτήν τη μέρα:

  • Σουπιές φρικασέ με σπανάκι και χόρτα (€9,90)
  • Χταπόδι ξιδάτο σχάρας, 2 πλοκάμια (€9,90)
  • Χειροποίητη παστή λακέρδα για ορεκτικό (€4,00)

Τρόποι παραλαβής

Μπορείτε να έρθετε από το «Πσαρά» την 25η Μαρτίου και να παραλάβετε οι ίδιοι τις μερίδες σας σε πακέτο, είτε να σας τις φέρουν με delivery σε όποιο σημείο της Θεσσαλονίκης κι αν βρίσκεστε.

Tip: Εξασφαλίστε τα καλύτερα εδέσματα για το εορταστικό σας τραπέζι κάνοντας προπαραγγελία τις προηγούμενες μέρες που θα σας παραδοθεί ακριβώς την ώρα που το επιθυμείτε, εκεί που θέλετε.

Βρείτε εδώ τον καλύτερο παστό μπακαλιάρο

Αν παρόλα αυτά, θέλετε να μαγειρέψετε μόνοι σας τον μπακαλιάρο σας, ο Πσαράς φροντίζει να βάλει στο τραπέζι σας άριστης ποιότητα πρώτη ύλη. Στη διάθεσή σας έχετε δύο επιλογές, με βάση την προέλευσή του. Έτσι, εκτός από τον κλασικό Νορβηγικό, φέρνει και τον μπακαλιάρο Ισλανδίας, γνωστό για την premium ποιότητά του, που διατίθεται σε περιορισμένη ποσότητα, για τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Γι’ αυτό καλό είναι να προνοήσετε και να τον παραγγείλετε από πριν.

Και φυσικά τα τηγάνια και οι σχάρες του παίρνουν φωτιά όπως κάθε μέρα με φρέσκα ψάρια  ψιλά και μεγάλα αλλά και θαλασσινά για να τα απολαμβάνετε στο χώρο σας έτοιμα και φρεσκομαγειρεμένα!

Πάμε λοιπόν να δούμε ξανά τους λόγους για να επιλέξετε τον Πσαρά για τις αγορές σας την 25η Μαρτίου:

  • Έχει τον καλύτερο μπακαλιάρο είτε τον θέλεις παστό για τον μαγειρέψεις σπίτι σου,  είτε έτοιμο τηγανισμένο με σπιτική σκορδαλιά.
  • Όλα τα ψάρια και θαλασσινά τα διαλέγεις, ζυγίζουν και στα παραδίδουν έτοιμα ψημένα για να αποφύγεις την ταλαιπωρία του μαγειρέματος. Ζήτα να σου ψήσουν ή να σου τηγανίσουν ό,τι επιλέξεις!
  • Ο Πσαράς παρέχει δωρεάν delivery σε νωπά και ψημένα προϊόντα σε όλη την πόλη.
  • Περιμένεις κόσμο και έχεις ένα σωρό ετοιμασίες; Μπορείς κατόπιν συνεννόησης και προ-παραγγελίας να έχεις στο σπίτι σου την ώρα που θέλεις έτοιμα φρεσκοψημένα όλα τα απαραίτητα για το τραπέζι σου.

Και μην ξεχνάτε, μετά και την Εθνική Επέτειο, έρχεστε εδώ καθημερινά για θαλασσινά, ψάρια ψιλά και μεγάλα που να γεμίζουν το μάτι!

Δες εδώ την αναλυτική παρουσίαση:

Ιχθυοπωλείο ‘Πσαράς’: To πιο ιστορικό ιχθυοπωλείο της Θεσσαλονίκης στην πόρτα σουbiscotto members