Το Σάββατο, 25 Μαρτίου, το Überness «μπαίνει» σε κούτες! Στη θέση του θα βρείτε, για μια μόνο μέρα, μια pop up ταβέρνα. Η αυλή γεμίζει τραπέζια, οι σερβιτόροι παίρνουν παραγγελίες και η dj παίζει Μαίρη Λίντα, Μαρινέλα και τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου. Το μενού κάτω από τα σημαιάκια περιλαμβάνει: ψωμί ζυμωτό και ελιές, σαλάτα με μαρούλι, κρεμμυδάκι κι άνηθο, ταραμοσαλάτα, ρεβυθοκεφτέδες και για κύριο πιάτο λαχταριστό μπακαλιάρο τηγανητό σε κουρκούτι από Σουρωτή κι αλεύρι από πετρόμυλο. Η σκορδαλιά που τον συνοδεύει είναι είτε με ψωμί είτε πατατάτη. Μπύρες και δροσερό λευκό κρασί συμπληρώνουν το τραπέζι ενώ στο τέλος προσφέρεται γλυκό ειδικά για αυτή τη μέρα. Πλούσια σοκολατόπιτα με παγωτό κρέμα κλείνει το εορταστικό μενού μας.

Στο Überness θα βρίσκεται και παιδαγωγός που αναλαμβάνει την απασχόληση των μικρών μας φίλων. Η γωνιά του μαγαζιού, δίπλα στην είσοδο μετατρέπεται σε χώρο δημιουργικής απασχόλησης. Μικρές καρέκλες, κηρομπογιές και μαρκαδόροι, τέμπερες μπλοκ ζωγραφικής, πινέλα και διάφορα παιχνίδια δημιουργούν μια ευχάριστη εστία κεφιού όπου τα παιδιά παίρνουν το χρόνο τους ξένοιαστα. Αρχή του Überness είναι ότι τα παιδιά πρέπει να αφήνονται ελεύθερα να εκφραστούν και γι’ αυτό επιλέγουμε δραστηριότητες που ενισχύουν την καλλιτεχνική τους έκφραση και δεν περιορίζουν τη φαντασία τους. Με ειδικούς μαρκαδόρους υγρής κιμωλίας ζωγραφίζουν στις τζαμαρίες ή σε κόλλες χαρτιού και στη συνέχεια με την παιδαγωγό στήνουν μια μικρή έκθεση

Η πρόσβαση είναι εύκολη απ’ όλες τις πλευρές της πόλης. Το δωρεάν πάρκινγκ χωράει αμέτρητα αυτοκίνητα και το τηλέφωνο για κρατήσεις είναι 210 4816320.
Το Überness θα παραμείνει ανοιχτό 13:00 – 01.00.

Περισσότερες πληροφορίες στο uberness.org