Το ομορφότερο φεστιβάλ της Ελλάδας επιστρέφει και θα είναι εκρηκτικό.
19 – 20 – 21 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024
Πλάι σε ένα τοπίο που μοιάζει λες και βγήκε από την “Γαλάζια Λίμνη”, δυτικά της Αριδαίας, διοργανώνεται το Φεστιβάλ Πόζαρ, στην όαση των ομώνυμων ιαματικών λουτρών. Ένα από τα ομορφότερα καλοκαιρινά φεστιβάλ της Ελλάδας, μεταξύ άλλων λόγω του μαγευτικού καταπράσινου φαραγγιού, αλλά και των καταγάλανων νερών των λουτρών Πόζαρ.
Από 19 έως και 21 Ιουλίου, όσοι πιστοί προσέλθουν, θα μπορέσουν να κατασκηνώσουν κατά μήκος του φαραγγιού, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, απολαμβάνοντας τη φύση το πρωί και το πιο «ελίτ» line up το βράδυ.
Γιάννης Αγγελάκας, Παύλος Παυλίδης, Σωκράτης Μάλαμας, Γιάννης Χαρούλης και Μίλτος Πασχαλίδης θα είναι εκεί για ένα τριήμερο «φωτιά», ακριβώς όπως μας δηλώνει άλλωστε, η σλάβικη λέξη «πόζαρ».
3 ημέρες γεμάτες ενέργεια, χαμόγελα, μουσική και αξέχαστες εμπειρίες στα Λουτρά Πόζαρ στην Αριδαία, στο μαγικό καταπράσινο φαράγγι εκεί που όσοι έχουμε βρεθεί έστω και μια φορά θέλουμε πάντα να επιστρέψουμε!
ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ /ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ
ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ / ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ – ΙΟΥΛΙΑ ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗ/ΓΚΙΝΤΙΚΙ
ΠΑΝΟΣ ΒΛΑΧΟΣ/ ΝΙΚΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΓΛΟΥ /ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ
Και στo 2o stage
ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΕΣ /ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΛΑΜΑΣ
ΜΩΖΑΙΚ/ ΒΑΣΩ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ
Aγόρασε από τώρα το εισιτήριό σου:
Ακούμε από τώρα τον ήχο του νερού, βλέπουμε από τώρα το φαράγγι να γεμίζει κόσμο, και γέλια, και τραγούδια, και ανυπομονούμε να σας ξανασυναντήσουμε όλους!
Info
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΚΑΜΠΙΝΓΚ
Για να κάνουμε ακόμη πιο εύκολη τη διαμονή σου στο κάμπινγκ του Φεστιβάλ, στο More.com θα βρεις, κάτω από τα εισιτήρια των ημερών, την επιλογή να κάνεις κράτηση σκηνών στον χώρο του κάμπινγκ!
Επιλέξτε με την παρέα σου ποιον χώρο θέλετε, για σκηνή 2 έως 4 ατόμων στον χάρτη και κλείστε τη θέση σας! Χωρίς τηλέφωνα, χωρίς αναμονή σε ουρές όταν φτάσετε στο φεστιβάλ, με όσο το δυνατόν τη λιγότερη ταλαιπωρία!
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ
EARLY BIRD
35 ευρώ / 40 ευρώ *μέχρι εξαντλήσεως
Προπώληση: 17 ευρώ