Η Zioutis Gold είναι μία οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον χώρο του χειροποίητου κοσμήματος εδώ και σαράντα χρόνια. Όραμά τους είναι η κατασκευή όμορφων και μοναδικών κοσμημάτων που αντανακλούν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς των πελατών τους. Με συλλογές που ανανεώνονται συνεχώς, καλύπτοντας κλασσικές αλλά και μοντέρνες επιλογές, και με εξυπηρέτηση προσανατολισμένη στον πελάτη, η κάθε επίσκεψή σας στην Zioutis Gold είναι μία εμπειρία αγοράς.

Θα βρείτε αυτό που ονειρεύεστε 

Στον καλαίσθητο χώρο τους αναζητήστε διακριτικά κοσμήματα και επώνυμα ρολόγια χειρός, που θα συμπληρώσουν το στυλ σας, θα ενισχύσουν την εικόνα σας και θα σφραγίσουν ιδιαίτερες προσωπικές και επαγγελματικές στιγμές σας, ενώ οι βαπτιστικοί σταυροί που κατασκευάζονται από τους ίδιους θα σας εντυπωσιάσουν.

Η εμπειρία των αγορών σας στη Zioutis Gold ξεκινάει από την επίσκεψή σας στον χώρο τους στα δυτικά της Θεσσαλονίκης, όπου τα αγαπημένα σας κοσμήματα εκθέτονται, προβάρονται και συσκευάζονται με μοναδικό τρόπο και συνεχίζεται και μετά την αποχώρησή σας από το κατάστημα και καθ’ όλο τον κύκλο ζωής του κοσμήματος που επιλέξατε, με συνεχή υποστήριξη και άμεση εξυπηρέτηση από το προσωπικό του εργαστηρίου.

Για τους αδερφούς Ζιούτη η κατασκευή κοσμημάτων αποτελεί συνέχεια της οικογενειακής τους παράδοσης και η επιθυμία τους είναι τα sui generis κομμάτια τους να σας κάνουν να ξεχωρίζετε όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις!

Περιοχή
Δυτικά

Διεύθυνση
Πολυτεχνείου 24, Ελευθέριο Κορδελιό