Η ZëBRA espresso bistro & spirits μας συστήθηκε ως το all-day lounge bar που ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη διακόσμηση του και την αίσθηση «σαβάνας» που εκπέμπει.

Αυτές τις γιορτινές μέρες, η ZëBRA έχει φορέσει τα Χριστουγεννιάτικα της και οργανώνει τρία μοναδικά μουσικά events για κάθε προτίμηση!

Με συντροφιά εμπνευσμένα κοκτέιλ, χιλιάδες χρυσά λαμπάκια και τις πολύχρωμες ζέβρες θα έχετε την ευκαιρία να βάλετε ρυθμό στις τελευταίες ημέρες του χρόνου και να τις κάνετε ακόμα πιο ιδιαίτερες!

Αυτή την Κυριακή λοιπον 22/12 από τις 19:00, θα ταξιδέψουμε υπό τις νότες του βιολιού του καταξιωμένου Νίκου Γκιουλετζή, που έχει συνοδεύσει μουσικά τους πιο επιτυχημένους Έλληνες Τραγουδιστές. Μαζί του στο σαξόφωνο ο Μπάμπης Προδρομίδης και guest DJ o DJ Souili.

Και η γιορτή συνεχίζεται στις 24 Δεκεμβρίου, από τις 18:00 όπου τα Χάλκινα Ηχοχρώματα θα μας ξεσηκώσουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο.

Μια πενταμελής ορχήστρα χάλκινων πνευστών λοιπόν, θα βρίσκεται Παραμονή Χριστουγέννων κοντά σας για να μας βάλει στο κλίμα των γιορτών με την πιο ανεβαστική μουσική. Εσύ θα λείπεις;

Παραμονή Πρωτοχρονιάς και το γιορτάζουμε από νωρίς, όπως ακριβώς πρέπει. Οι MONIMAS θα είναι στη ZëBRA από τις 16:00 με απόλυτα εορταστική διάθεση και όρεξη να σας ξεσηκώσουν.

Αποχαιρετάμε ευχάριστα το 2019 με ένα μουσικό ταξίδι και δημιουργούμε τις πιο όμορφες αναμνήσεις λίγες ώρες πριν υποδεχτούμε το 2020. Τι καλύτερο;

Εσύ τι σκέφτεσαι για το τελευταίο δεκαήμερο της δεκαετίας; Πάρε μαζί σου την Χριστουγεννιάτικη σου διάθεση, την παρέα σου και η ZëBRA θα φροντίσουμε τα υπόλοιπα!

Δείτε την παρουσίαση του χώρου εδώ 👇

ZëBRA espresso bistro & spirits: Μια σύγχρονη όαση δροσιάς που σε υποδέχεται από το πρωί μέχρι το βράδυ