Η ΜΕΡΙΜΝΑ ΠΑΙΔΙΟΥ διοργανώνει τη Τετάρτη 29 Μαΐου 2019 στις 18:30 μ.μ. βιωματικό σεμινάριο για γονείς με εκπαιδεύτρια την Πέπη Κολαρά, MSc Λογοθεραπεύτρια -Ειδική Παιδαγωγό.

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν διασκεδαστικά παιχνίδια που θα μπορούν να παίξουν με τα παιδιά και τα εγγόνια τους στο σπίτι, τα οποία θα ξεδιπλώσουν τις δεξιότητες και τη δημιουργικότητα τους.

Το βιωματικό σεμινάριο, θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο της ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΠΑΙΔΙΟΥ  (Εθνικής Αμύνης 17, 4ος όροφος- Κέντρο).

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό – το σεμινάριο απευθύνεται σε ενηλίκους (χωρίς την παρουσία παιδιών)

 

*Βιογραφικό

Η Κολαρά Πέπη, είναι απόφοιτος του Τμήματος Λογοθεραπείας και Ειδικής Αγωγής του Freie University of Berlin και του Humboldt University of Berlin. Πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στο Loyola University U.S.A. και ειδικεύτηκε σε θέματα μαθησιακών δυσκολιών και διαταραχών λόγου και ομιλίας  σε παιδιά κι εφήβους. Επίσης, είναι απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Προσχολικής Αγωγής του ΑΠΘ. Συνεργάστηκε ως επιστημονικός συνεργάτης με την Δ΄ Πανεπιστημιακή Κλινική του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, δίδαξε σε Σχολές Γονέων  και οργάνωσε βιωματικά σεμινάρια. Έχει εργαστεί ως Ειδική Παιδαγωγός σε τμήματα ένταξης νηπιαγωγείου και για περισσότερα από είκοσι έτη είναι η επιστημονική υπεύθυνη του Κέντρου Αγωγής Λόγου, Μάθησης & Αυτονομίας «ΑΛΜΑ».

 

info
Βιωματικό σεμινάριο για γονείς  «Μαθαίνω να παίζω με το παιδί μου»
Τετάρτη 29 Μαΐου 2019, 18:30 μ.μ.
Χώρος: ΜΕΡΙΜΝΑ ΠΑΙΔΙΟΥ, Εθνικής Αμύνης 17 (4ος όροφος) – Κέντρο
Τηλ.2310 270466

Δράσεις