Σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Πλατείας Κατερίνης και αγαπημένη επιλογή από το πρωί έως το βράδυ, το Public 69’s έχει βάλει τη δική του υπογραφή στις πιο ξεχωριστές στιγμές μας. Η βιομηχανική διακόσμηση του χώρου, με το μέταλλο, το τούβλο και το ξύλο να κυριαρχούν, δημιουργεί μια πολύ εμπνευσμένη και καλόγουστη ατμόσφαιρα και γι’ αυτό αποτελεί και τόσο δημοφιλή επιλογή για έξοδο.

Η μέρα μας στο Public 69’s ξεκινάει από το πρωί με καλό καφέ και ροφήματα, παρέα με νόστιμες γλυκές και αλμυρές επιλογές, και όσο η ώρα περνάει στο τραπέζι έρχονται οι αγαπημένες μας μπύρες, που δεν είναι άλλες από Βαρέλι Heineken, Φιάλη Fischer, Sol, Amstel, Άλφα, Amstel Radler Lemon, Μάμος, Heineken 0.0, Μηλοκλέφτης.

Και για να συνοδεύσετε τη μπύρα σας, διαθέτουν στο μενού τους ποικιλία από γευστικές προτάσεις, όπως burgers, clubsandwiches, sandwiches κρύα ή ζεστά, toast, πλατώ αλλαντικών και τυριών και πολλά ακόμα τα οποία θα τα ανακαλύψετε από κοντά.

Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα party και τα events καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, για τα οποία μπορείτε να ενημερώνεστε από τη σελίδα τους στο Facebook.

Περιοχή
Κατερίνη, Πιερία

Διεύθυνση
Σολωμού 2