Δύο μαγαζιά στην Σαλαμίνος, στα Λαδάδικα Θεσσαλονίκης, είχαν την ιδέα να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να «παντρέψουν» τις αυλές τους.

Το Rover Bar σε συνεργασία με το The Blue Cup, ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου την περσινή Τσικνοπέμπτη και δημιούργησαν ένα Party – θεσμό.
Μπροστά σε εκατοντάδες μάρτυρες, υποσχέθηκαν ότι κάθε Τσικνοπέμπτη θα επιστρέφουν για να μας χαρίζουν ένα Party που θα μένει αξέχαστο.

Σκέψου ποια είναι η πιο καλτ σειρά της Ελληνικής τηλεόρασης που κατέληξε σε γάμο και θα βρεις το φετινό καρναβαλιστικό concept.

«Κωσταντίνου & Ελένης», η σειρά που γέμισε τα βαρετά μας μεσημέρια, παίρνει σάρκα και οστά μπροστά στα μάτια σου. Το αληθινό ερώτημα όμως είναι: Ποιος ή ποια θα τολμήσει να ντυθεί Ματίνα Μανταρινάκη;

Λίγο μετά τις 15:00 η απάντηση θα δοθεί στην Σαλαμίνος 6 & 8. Οι χαρακτήρες που αγαπήθηκαν απ’ όλους μας, μαζεύονται και ξεκινούν να ανάβουν τα κάρβουνα στην φουφού. Ο δρόμος μπροστά στην Σαλαμίνος μοσχομυρίζει σουβλάκι και ψημένο ψωμάκι. Τέτοια νοστιμιά, δε θα ξαναβρείς. Στο υπόσχονται.

Το stage των Dj, τοποθετείται ανάμεσα στα δύο μαγαζιά και αντικριστά από την μία πλευρά και την άλλη, δημιουργούνται αυτοσχέδια Bar στις αυλές των δύο μαγαζιών ώστε ο κόσμος να μπορεί να εξυπηρετείται πιο εύκολα.

Οι Dj εναλλάσσονται μεταξύ τους με τέτοια μαεστρία, που άνετα θα πει κανείς: «τι πιο σύνηθες». Dj Bender x Andonoudis Stavros, Back2Back αναλαμβάνουν την πρώτη βάρδια έως τις 21:00. Έπειτα, ο ModerateDj, στον εσωτερικό χώρο του Rover, και ο Dj Mirtsakis στον εσωτερικό χώρο του The Blue Cup, σε κάνουν να χορέψεις, να κουνηθείς και να τραγουδήσεις με όλες τις γνωστές μουσικές επιτυχίες. Ο στόχος είναι ένας: Να μην καθίσεις ούτε λεπτό.

Όλοι οι παραπάνω, «κομπάρσοι» και μη, σε περιμένουν την Πέμπτη 07 Μαρτίου, στην Σαλαμίνος 6 & 8, γι’ αυτήν την υπέροχη βραδιά, ώστε να διασκεδάσετε παρέα.
Το outfit είναι προαιρετικό. Έλα όπως είσαι. Εκτός κι αν είσαι αρκετά θαρραλέος/ θαρραλέα… να ντυθείς Ματίνα Μανταρινάκη.

 

info
Τσικνοπέμπτη 7 Μαρτίου 2024 μετά τις 15:00
Σαλαμίνος 6&8, Λαδάδικα

#WINTER 2024_ Events