Οι Φίλοι της Νέας Παραλίας μας προσκαλούν σε ένα «εναλλακτικό αποκριάτικο πάρτυ» μασκέ,  με ποτό, χορό και πολύ κέφι και για να «μεταμορφώσουμε» με την ΑΝΑβαθμιστική ΑΝΑκύκλωση, άχρηστα υλικά και «σκουπίδια» σε αποκριάτικες στολές.
Όσοι από τους συμμετέχοντες θέλουν, θα έχουν την ευκαιρία να κατασκευάσουν μόνοι τους αποκριάτικα αξεσουάρ από ανακυκλώσιμα υλικά, κατά την διάρκεια ενός
«εργαστηρίουΑΝΑΝΑ μασκαρέματος»

Πληροφορίες για το εργαστήριο μασκαρέματος
Το εργαστήριο από ανακυκλωμένα υλικά θα πραγματοποιηθεί στο πατάρι του Top Hané, Ολυμπίου Διαμαντή 2, με τις οδηγίες των ANANA (ΑΝΑβαθμιστική ΑΝΑκύκλωση) δημιουργών Νικολέτας Τσικώτη, Bernard Cuomo, Σοφία Αποστολίδου, Αναστασία Βελισσαροπούλου, Αναστασία Παπαδοπούλου, Βανέσσα Τσακαλίδου, Σοφία Μπομπορίδου).
Θα δημιουργήσουμε αποκριάτικα ρούχα κι αξεσουάρ από ανακυκλωμένα υλικά.
Όσοι συμμετέχουν έρχονται φορώντας κατά προτίμηση ρούχα μονόχρωμα για να επενδυθούν από τις αποκριάτικες δημιουργίες και φέρνουν μαζί τους κάποια υλικά που υπάρχουν στο σπίτι όπως : παλιές ζώνες, καπέλα, μακριά κολιέ, παλιούς σκελετούς γυαλιών, κορδέλες, ρετάλια από υφάσματα κ.α. και οπωσδήποτε ψαλίδι, μεγάλη βελόνα –σακοράφα, χοντρή κλωστή και παραμάνες.
Όσοι θέλουν να συμμετέχουν πρέπει να το δηλώσουν στην σελίδα των Φίλων της Νέας Παραλίας στο f/b, γιατί ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν

Πληροφορίες για το πάρτυ
Στα decks η υπέροχη Στελλίνα Τρωϊάνου.
Η μεταμφίεση δεν είναι υποχρεωτική.
Η είσοδος είναι δωρεάν και ο καθένας πληρώνει ότι καταναλώσει

info
Τσικνο-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 17 φεβρουαρίου 2017
Ώρα έναρξης « εργαστηρίου μασκαρέματος» : 19.00
Ώρα έναρξης party masqué tourlou : 21.30
Τόπος : Top Hané, Ολυμπίου Διαμαντή 2, Thessaloníki, 54624, τηλ. 2310 528285
Facebook event: https://www.facebook.com/events/663492853838368/

Θέματα Δράσεις Αφιέρωμα Απόκριες