Το ψάρι ήταν πάντα στοιχείο της γαστρονομικής παράδοσης της Θεσσαλονίκης, συνυφασμένο με τη θαλάσσια ιστορία της, τον πολιτισμό των γεύσεων, την Πολίτικη κληρονομιά.

Το TRIZONI θα γιορτάσει σε λίγους μήνες τα 40 χρόνια μιας συναρπαστικής διαδρομής ποιότητας και εμπιστοσύνης σε Χαλκιδική και πλέον Θεσσαλονίκη, αλλά και γαστρονομικής πρωτοπορίας στην εγχώρια σκηνή της δημιουργικής ψαροφαγίας.

Σ΄ένα απ΄τα εμβληματικότερα νεοκλασικά κτήρια του ιστορικού κέντρου, στα Λαδάδικα, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, Δόξης 1 & Σαλαμίνος, ο Όμιλος TRIZONI ανασυστήνει το TRIZONI Exclusive που ήδη αγαπήθηκε, σε νέο, μεγαλύτερο και εντυπωσιακότερο χώρο υψηλής αισθητικής, έτοιμο να υποδεχθεί τους επισκέπτες του από την 6η Σεπτεμβρίου 2022.

Συνεχίζει να προτείνει τις σπεσιαλιτέ που σερβίρει επί χρόνια αλλά και να κρατά ψηλά την ποιότητα η οποία επιβραβεύεται συνεχώς με νέες διακρίσεις που αποδεικνύουν τον δυναμισμό της επιχείρησης και το όραμα ποιότητας των δημιουργών της, στη Θεσσαλονίκη – πόλη προορισμό, που γιορτάζει φέτος την ένταξή της στο Δίκτυο Δημιουργικών Πόλεων Γαστρονομίας της Unesco.

Επιπρόσθετα, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός του νέου πολυμορφικού TRIZONI Exclusive, λειτουργεί το RAW Bar, για ιδιαίτερες και αυθεντικές ωμές κοπές θαλασσινών, μια πραγματικά νέα γευστική εμπειρία που θα ενθουσιάσει τους λάτρεις της καθαρής ψαροφαγίας.

“40 χρόνια τώρα με αγάπη, γνώση και προσήλωση επάνω στους θησαυρούς της θάλασσας, το TRIZONI έγραψε ιστορία ως ένα από τα καλύτερα και ποιοτικότερα εστιατόρια θαλασσινής κουζίνας στην Ελλάδα. Συνεχίζουμε, με σκληρή δουλειά και το μεράκι της ομάδας μας, να επεκτείνουμε τις δραστηριότητές μας με την εμπιστοσύνη των πελατών μας, να πρωτοπορούμε και ν΄ακολουθούμε τις τάσεις της εποχής, χωρίς να ξεχνούμε την παράδοση που μας καταξίωσε. Nosetotail experience ψαροφαγίας, αγνή πρώτη ύλη σε όλα τα πιάτα και εκλεκτά κρασιά σε μια ξεχωριστή εμπειρία TRIZONI, γεύσης και γαστρονομικής απόλαυσης”, υπογραμμίζει ο πολυβραβευμένος manager Αστέριος Σούσουρας, και ένας από τους πιο δημιουργικούς restaurateur της πατρίδας μας.

Το TRIZONI Exclusive ανοίγει τις πόρτες του στο νέο του χώρο, στο ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης, για να ταξιδέψει τους λάτρεις των μεσογειακών γεύσεων σε πιο ανοιχτούς γευστικούς ορίζοντες, με ό,τι πιο εκλεκτό και φρέσκο αλιεύεται στην γενναιόδωρη θάλασσα του Αιγαίου από ελεγχόμενο δίκτυο αλιέων, τις σπεσιαλιτέ με αμιγώς ελληνικά ψάρια και θαλασσινά, τις εξιδεικευμένες ωμές κοπές, τα σπάνια χόρτα αρτυμένα μόνο με βιολογικό ελαιόλαδο αποκλειστικής παραγωγής, το ψωμί από τον εξειδικευμένο αρτοποιό, τα τυριά από τον τυροκόμο της επιχείρησης όπως βεβαίως και μια εξαιρετικά ενημερωμένη λίστα κρασιών, που συνολικά αποτελούν διαχρονική εγγύηση ποιότητας και φρεσκάδας, παραπέμποντας “σε μερικές απ΄τις πιο οικείες γεύσεις της μνήμης μας”.

 

Περιοχή
Κέντρο

Διεύθυνση
Λυκούργου 2, Λαδάδικα

Τηλέφωνο
2310268880

Facebook: Trizoni

Instagram: trizoni_sea_treasures