Για μια βραδιά την Πέμπτη 30 Μαρτίου οι οίνοι της NICO LAZARIDI «καταλαμβάνουν» το Mistral Sea Side Bar!  Το αγαπημένο meeting place της Θεσσαλονίκης υποδέχεται το εμβληματικό οινοποιείο που εδώ και 35 χρόνια γράφει την ιστορία του ελληνικού κρασιού με σημαία την υψηλή ποιότητα και την αισθητική.

Σε ένα χώρο μοναδικό, με προνομιακή τοποθεσία δίπλα στην θάλασσα, μοντέρνα αρχιτεκτονική και cozy ατμόσφαιρα, υποδεχόμαστε την άνοιξη και σας προσφέρουμε να δοκιμάσετε τους νέους μονοποικιλιακούς οίνους της NICO LAZARIDI: Evil Eye 2022 (Ξινόμαυρο 100%), Cavalieri Malagousia 2022Cavalieri Merlot 2021 και Perpetuus Chardonnay 2021. Ανακαλύψτε τα γοητευτικά αρώματα και τον γευστικό πλούτο που διαθέτουν μερικές από τις πιο δημοφιλείς και αγαπημένες ποικιλίες, με την υπογραφή του κορυφαίου ελληνικού οινοποιείου! Άνθρωποι του οινοποιείου θα βρίσκονται εκεί για να σας παρουσιάσουν την ιστορία του οινοποιείου, τις νέες ετικέτες και να σας προτείνουν γευστικούς συνδυασμούς που ταιριάζουν σε κάθε κρασί, απογειώνοντας την εμπειρία για όσους επιθυμούν να δοκιμάσουν νέες ποικιλίες. Το παρών θα δώσει και ο Πρόεδρος της οινοποιίας, κύριος Φεδερίκος Λαζαρίδης.

  • Ολοκληρώστε την εμπειρία με ένα απόλυτα γευστικό ταίριασμα που θα συνοδεύσει με τον καλύτερο τρόπο την απόλαυση κάθε κρασιού. Με κάθε παραγγελία ενός ποτηριού από τους νέους οίνους NICO LAZARIDI, Evil EyeCavalieri MalagousiaCavalieri Merlot και Perpetuus Chardonnay σας προσφέρουμε ένα απόλυτα ταιριαστό finger food!
  • Classic and Classy! Ειδικά για την συγκεκριμένη βραδιά, με κάθε παραγγελία από τα παρακάτω πιάτα, σας προσφέρουμε ένα ποτήρι με το ταιριαστό του κρασί: Για κάθε Beef tagliata (ribeye 250 γρ/gr), σας προσφέρουμε ένα ποτήρι Μαγικό Βουνό Ερυθρό 2017 και με κάθε Seasonal Fruit Platter ένα ποτήρι Rosé Nico Lazaridi 2022

Κάντε έγκαιρα την κράτησή σας!

 

Mistral Seaside Bar

Τήνου 4, Νέα Κρήνη
2310.444845

Facebook 

Instagram