Μια ταβέρνα αφιερωμένη στο καλό κρέας δημιουργήθηκε το 1962 και παραμένει μία οικογενειακή επιχείρηση με την τρίτη πλέον γενιά να κρατάει την παράδοση της ποιότητας αλλά και να εισάγει και νέα στοιχεία για να μπορούμε να απολαύσουμε χορταστικές μερίδες, με εμπειρία στην τέχνη του ψησίματος και με φρέσκα υλικά της περιοχής.

Στο Κασσανδρηνό, λοιπόν, σ’ ένα ορεινό σημείο, στο κέντρο του πρώτου «ποδιού» μέσα στη γαλήνη και τη δροσιά θα σας υποδεχθούν οι ιδιοκτήτες με το φιλόξενο πνεύμα που χαρακτηρίζει τους ανθρώπους που κάνουν τη δουλειά τους με μεράκι και θα σας περιποιηθούν ως φίλους.

Ο πλούσιος κατάλογος

Μια περιποιημένη αυλή και μια ταράτσα είναι τα σημεία όπου θα απολαύσουμε τη δροσιά και την όμορφη θέα όσο στο τραπέζι μας θα έρχονται οι προτάσεις από το μενού. Πιάτα κρεατικών από ελληνικά κρέατα της περιοχής, επιλεγμένα με προσοχή και εμπειρία, που σερβίρονται είτε ψημένα στα κάρβουνα – κάτι που απαιτεί ιδιαίτερες ικανότητες, να μην το ξεχνάμε –  είτε στη σούβλα είναι οι πρωταγωνιστές του καταλόγου.

Οι επιλογές πολλές και πάντα καλοψημένες. Κοντοσούβλι, αρνί στη σούβλα, κότσι, κοκορέτσι, πανσέτα και μπριζόλα λαιμού στη σούβλα, χοιρινή μπριζόλα καπνισμένη σε ξύλο κερασιάς αλλά και σταβλίσιες μπριζόλες από μοσχάρι ωρίμανσης, παντσέτες, σουβλάκι κοτόπουλο μαριναρισμένο σε σπιτική σάλτσα τυριού και ντομάτας, μπιφτέκι από Black Angus ή γεμιστό, όλα χειροποίητα. Δημιουργούνται εδώ και συνεχίζουν μια παράδοση καλού φαγητού που αξίζει να επιλέξετε. Και οι σαλάτες και τα ορεκτικά είναι από φρέσκα υλικά της περιοχής ενώ όλες οι «αλοιφές» είναι χειροποίητες. Να σημειώσουμε ότι το ελαιόλαδο που χρησιμοποιείται είναι παραγωγής των ιδιοκτητών.

Μπορείτε να συνοδεύσετε τις γευστικές απολαύσεις με αποστάγματα, μπύρα ή κρασί και θα βιώσετε την ουσία της καλοκαιρινής απόλαυσης, που σημαίνει καλή παρέα μαζεμένη γύρω από ένα τραπέζι γεμάτο με νόστιμο φαγητό. Προσθέστε το όμορφο περιβάλλον και την εξυπηρέτηση με χαμόγελα και έχετε ό,τι χρειάζεστε την επόμενη φορά που θα βρεθείτε στη Χαλκιδική.

Περιοχή
Κασσάνδρα, Χαλκιδικής

Διεύθυνση
Κασσανδρηνό Χαλκιδικής

Τ: 2374042390 / 6974193190

Instagram: @ozaxos