Ο Θοδωρής Γκόνης (ένας Νότιος που θητεύει στο Βορρά) κι ο Γιώργος Ανδρέου (ένας Βόρειος που θητεύει στο Νότο) διατηρούν εδώ και χρόνια συνομιλία (δημόσια κι ιδιωτική) με καρπούς κείμενα, στίχους και μουσικές. Αποφάσισαν λοιπόν (επειδή το καλάθι βάρυνε) να δεχτούν μια πρόταση της Μαργαρίτας Μυτιληναίου και να παρουσιάσουν μετά από το  θέατρο «Άλφα  Ιδέα», στο Δημοτικό Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη», ένα χορταστικό κομμάτι από την κοινή τους δημιουργική παραγωγή.

Οκτώ θεατρικοί μονόλογοι και δεκατρία τραγούδια αποτελούν το υλικό της παράστασης «ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ & ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΓΩΝΙΑ».

Η Ελένη Κοκκίδου θα αναλάβει το…βάρος τεσσάρων θεατρικών μονολόγων και δύο τραγουδιών. Η Μυρτώ Γκόνη δύο μονολόγων. Οι άλλες κυρίες (Γιώτα Νέγκα, Κορίνα Λεγάκη) την ευθύνη των τραγουδιών ενώ τους εναπομείναντες δύο θεατρικούς μονολόγους θα ερμηνεύσει επί σκηνής ο συγγραφέας των μονολόγων, ποιητής των στίχων της παράστασης και σκηνοθέτης της Θοδωρής Γκόνης. Ο συνθέτης των τραγουδιών και των ορχηστρικών μουσικών της παράστασης Γιώργος Ανδρέου θα παίξει πιάνο. Κοντά του στο τσέλο ο Μιχάλης Πορφύρης. Τον ήχο φροντίζει ο Παναγιώτης Πετρονικολός.

info

Παράσταση:  Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου, ώρα 21.00

Παράταση: Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου, ώρα 21:00 με την Ελένη Τσαλιγοπούλου να παίρνει τη θέση της Γιώτας Νέγκα.

Τιμές εισιτηρίων: 13 ευρώ γενική είσοδος & 10 ευρώ φοιτητικό- ανέργων, Δωρεάν είσοδος σε Α.Μ.Ε.Α

Προπώληση εισιτηρίων: Δημοτικό Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη», Τ. 2310458591

Πληροφορίες- Κρατήσεις : Αρβανιτίδου Χρύσα, Τ. 2310-257218

 

Παραστάσεις

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ biscotto MEMBERS CARD

biscotto members card
έκπτωση-παροχή

  • Γενική είσοδος: 13€

    Έκπτωση για κατόχους biscotto members card
    Τιμή: 10€

    Ισχύει για 1 ή 2 άτομα με την επίδειξη της κάρτας κατά την αγορά του εισιτηρίου αποκλειστικά από το ταμείο του θεάτρου και μέχρι εξαντλήσεως των εισιτηρίων.
10€