Ένα Swingin’ Christmas Party με τους Speakeasies Swing Band στο Principal με Guest Brass Section + more.
Χορευτές, Cocktails, Swingin’ tunes…και είσοδος ελεύθερη. Όλα αυτά στις 23 Δεκεμβρίου.

Η συναυλία θα ηχογραφηθεί & βιντεοσκοπηθεί ζωντανά
για το Volume της ΕΡΤ3.

Οι «Τhe Speakeasies Swing Band», δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις! Το αγαπημένο swing γκρουπ της Θεσσαλονίκης, μέσα στα 6 χρόνια δραστηριοποίησής τους έχουν παίξει πολλές φορές σε μεγάλες συναυλίες και φεστιβάλ.

Έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση στο Swingalonica τον Μάιο του 2010. Έκτοτε έχουν εμφανιστεί αρκετές φορές τόσο στη Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας , αλλά και σε φεστιβάλ του εξωτερικού όπως στα Hep Cat’s Holiday #9 & #10 στη Μ. Βρετανία, στο 1o Copenhagen Lindy Exchange στη Δανία, στο 15o Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ του Μπάνσκο στη Βουλγαρία, στο Summer Jamboree #14 στην Ιταλία και στο 1ο DIGA DIGA DOO festival στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης, φεστιβάλ στα οποία μοιράστηκαν την σκηνή με μεγάλα ονόματα του χώρου όπως οι Parov Stelar, Emanuele Urso, Ray Collins, Cherry Poppin Daddies, Hillbilly Moon Explosion κ.α.

To 2012 κυκλοφορούν τον πρώτο τους δίσκο «Bathtub Gin» το οποίο πλαισιώθηκε από τα μουσικά βίντεο των «Bright Lights Late Nights» και του βραβευμένου πλέον, από την International Songwriting Competition (ISC), «Black Swamp Village».

Το 2015 επανέρχονται με το «Land of Plenty», έναν δίσκο αποτελούμενο από 10 τραγούδια, σε ήχους Swing, Jazz, Blues και Dixieland.

Principal Club Theater
Ανδρέου Γεωργίου 56
(Πολυχώρος ΜΥΛΟΥ)
Τ: 2310428088