Δεν είναι απλώς ένα από τα πιο γνωστά σημεία για καλό φαγητό και απολαυστική μπύρα, αλλά μια μπυραρία bar-restaurant που ξεχωρίζει εδώ και χρόνια στην Άφυτο, ένα από τα ωραιότερα χωριά της Χαλκιδικής. Γνωρίζοντας τους ανθρώπους του Soboro καταλαβαίνεις αμέσως ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο. Φροντίδα για την ποιότητα, επικοινωνία με τους επισκέπτες, Έλληνες και τουρίστες του εξωτερικού, ευρωπαϊκά πρότυπα, ποικιλία στις επιλογές.

Από τον Μάιο μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου, η γωνία του Soboro είναι από τα δημοφιλέστερα σημεία της Κασσάνδρας για όσους θέλουν να γευτούν νόστιμα ορεκτικά, μεζεδάκια, αλλά και πίτσα και ζυμαρικά, ενώ δεν απουσιάζουν και τα παραδοσιακά ελληνικά πιάτα του καλοκαιριού, καθώς και κάποια αγαπημένα μαγειρευτά.

Η φιλοξενία είναι ένα ακόμη δυνατό χαρτί του Soboro και δεν είναι τυχαίο που έχει κάνει τόσους πιστούς φίλους και από το εξωτερικό, που επιστρέφουν και για τις γεύσεις του. Άλλωστε, είναι σταθερά στο Νο1 του TripAdvisor, κάτι που δείχνει και τη συνολική αποδοχή.

Όσοι, βέβαια, δεν έχετε επισκεφθεί το Soboro, προτείνουμε αυτό το καλοκαίρι να το βάλετε στην agenda με τις νόστιμες αποδράσεις. Εξάλλου, μία βόλτα στη γραφική Άφυτο είναι μια καλή ιδέα, αν περιλαμβάνει, μάλιστα, και στάση στο Soboro είναι ακόμη καλύτερη.

Διεύθυνση
Άφυτος, Κασσάνδρα Χαλκιδικής

Τηλέφωνο επικοινωνίας
2374091656