Μία ακόμη οργανωμένη δραστηριότητα στο Σέιχ Σου από το Γραφείο Γενικού Τουρισμού & Υπαίθριων Δραστηριοτήτων Green Oliver, που περιλαμβάνει:

Συνολικό περπάτημα 4 χιλ. ακολουθώντας μονοπάτι στο δάσος του Σέιχ Σου
Πρακτική hatha yoga.

 

Πληροφορίες Δραστηριότητας

Θα συναντηθούμε την Τρίτη 30/05 στις 18.00 ακριβώς στη Γέφυρα Περαιβού στην Άνω Τούμπα, όπου η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη είτε με συγκοινωνία είτε με αυτοκίνητο (σημείο συνάντησης: https://goo.gl/T3M2s1). Παρακαλείσθε να είστε 10 λεπτά νωρίτερα στο σημείο συνάντησης, ώστε να μην υπάρχει καθυστέρηση στην εκκίνησή μας.

Θα περπατήσουμε αρχικά μέσα σε καταπράσινο δάσος, όπου θα ανακαλύψουμε μαζί τη μοναδική ομορφιά του αναδεικνύοντας για μία ακόμη φορά το περιαστικό δάσος του Σέιχ Σου!

Θα φτάσουμε σε “πλάτωμα” του δάσους, όπου θα πραγματοποιήσουμε την πρακτική hatha yoga! Ένα αναζωογονητικό μάθημα yoga, που έχει ως στόχο την εξισορρόπηση.

Θα έχουμε την ευκαιρία να χαρούμε για μία ακόμη φορά το πανέμορφο δάσος της Θεσσαλονίκης, βελτιώνοντας ταυτόχρονα τη σωματική και την ψυχική μας υγεία!

Η δραστηριότητα απευθύνεται στους περισσότερους και προσαρμόζεται ανάλογα με το επίπεδο του κάθε ασκούμενου.

Επιστροφή στη Γέφυρα Περαιβού γύρω στις 20.30.

 

Hatha Yoga

Η Hatha Yoga μας επιτρέπει να χαλαρώσουμε και να δυναμώσουμε σωματικά και ψυχικά, καθώς όμως και να συνδεθούμε με τον εαυτό μας, αλλά και με τους άλλους γύρω μας.

Οι πρακτικές που θα ακολουθήσουμε θα αφυπνίσουν το σώμα και το νου μας, ενώ θα αυξήσουν σημαντικά τα ενεργειακά αποθέματά μας.

 

info
Τρίτη 30 Μαίου 2023, 18:00-20:30
Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

#SPRING IN THE CITY_