Έτοιμο είναι το video clip για το ήδη αγαπήμένο τραγούδι «Σε Θυμάμαι» σε μουσική MEΛISSES & Duomo και στίχους MEΛISSES.

Τα γυρίσματα έγιναν μέσα Νοέμβρη σε ένα παλιό νεοκλασσικό σπίτι στην πλ.Βάθης και διήρκησαν 24 ώρες. Η creepy αισθητική και η funny διάθεση συνθέτουν την καθημερινότητα μιας οικογένειας που συγκατοικεί με «φαντάσματα», τα οποία δεν μπορεί να δει κανένας, παρά μόνο το κοριτσάκι, το οποίο όμως διασκεδάζει μαζί τους.

Την σκηνοθεσία, το concept και το art direction του video clip «Σε Θυμάμαι» υπογράφει ο Απόλλωνας Παπαθεοχάρης, το styling o Γιώργος Σεγρεδάκης, το make up ο Παντελής Τουτουντζής, τα μαλλιά ο Αλέξανδρος Στυλιανός και τη διεύθυνση φωτογραφίας ο Ramon Μαλαπέτσας.

Το συγκρότημα που κατάφερε να δημιουργήσει ένα πραγματικά δικό του στυλ μουσικής από την πρώτη δισκογραφική του δουλειά, που έκανε το δεύτερο δίσκο «ΑΚΟΥ» χρυσό και που μας έχει ήδη δώσει πολλά τραγούδια επιτυχίες, αυτή την στιγμή βρίσκεται στο στούντιο και ετοιμάζει το νέο του τρίτο άλμπουμ!

Το πρώτο δείγμα αυτής της δουλειάς είναι το τραγούδι «Σε θυμάμαι», μια εκρηκτική συνεργασία με τους Duomo, ένα νέο act που αποτελείται από τους 2 DJs και παραγωγούς Alceen (‘Αλκης Αφεντάκης) και Consoul Trainin (Γιάννης Ευθυμίου), γνωστοί ήδη από μεγάλες επιτυχίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό: Feel your love, Lover’s Dream, Beautiful, Lovesong, Stop, Nothing Compares to You κλπ.

Κυκλοφορεί από την UNIVERSAL MUSIC, σε συνεργασία με τη SONY MUSIC.

Δείτε το βίντεοκλιπ εδώ