Η υπέροχη και όμορφα διακοσμημένη αυλή με γρασίδι και η μαγική θέα καθιστούν το Reβelδe Rebelde espresso & cocktails έναν χώρο που τοποθετούμε ψηλά στη λίστα μας με τις προτιμήσεις μας για έξοδο. Για όσους θέλουν να νιώσουν πως είναι να απολαμβάνουν το ποτό τους σε έναν ωραίο κήπο, για όσους θέλουν να απολαύσουν νόστιμα πιάτα με θέα που κόβει την ανάσα και για όσους θέλουν ένα μέρος που θα ικανοποιεί τις ανάγκες τους όλες τις ώρες της ημέρας.

Τους κρύους μήνες του χρόνου χουχουλιάζετε στον ζεστό εσωτερικό του χώρο, ενώ όταν ο καιρός ανοίγει βγαίνουμε στην καταπράσινη αυλή του, με τους άνετους καναπέδες, την καλόγουστη διακόσμηση και την ερωτική θέα, ειδικά το βράδυ. Μια μικρή απόδραση από τα κτίρια και τους πολυσύχναστους δρόμους της πολύβουης Θεσσαλονίκης.

Άριστη φιλοξενία όλες τις ώρες της ημέρας

Το Reβelδe Rebelde espresso & cocktails χαρακτηρίζεται ως ένας χώρος στον οποίο θα νιώσουμε φιλόξενοι κάθε ώρα της ημέρας, καθώς το πρωί μάς προσφέρει ποιοτικό καφέ και ποικιλία ροφημάτων, όσο περνάει η ώρα το τραπέζι γεμίζει με μπύρες και διάφορα πιάτα για να τις συνοδεύσετε και το βράδυ το σκηνικό αλλάζει. Η μουσική ανεβάζει ρυθμούς, τα ποτά και τα ευφάνταστα cocktails συντροφεύουν τις στιγμές μας, για τις οποίες θα μιλάμε πολλές μέρες μετά.

Οι επιλογές σε πιάτα που θα βρείτε στον κατάλογό τους είναι λαχταριστές πίτσες, χορταστικά burgers, club sandwiches, καθώς και διάφορες μερίδες με κρέας. Όλα τους τα πιάτα περιέχουν ποιοτικά και αγνά υλικά.

Επειδή στο Rebelde είναι ευπρόσδεκτοι όλοι και οι υπεύθυνοι θέλουν να ικανοποιούνται όλες οι προτιμήσεις, η μουσική το πρωΐ είναι lounge για να χαλαρώσετε, το μεσημέρι κινείται σε pop ρυθμούς για να ανέβει η διάθεση και το βράδυ χορεύουμε με ελληνικά αγαπημένα κομμάτια. Μάλιστα, οργανώνονται και διάφορα events με live μουσική κατά τη διάρκεια του χρόνου.

Στα θετικά θα προσθέσουμε τον άνετο χώρο στη γύρω περιοχή για να παρκάρετε και ότι μπορείτε να οργανώσετε οποιαδήποτε εκδήλωση επιθυμείτε, με όλες τις λεπτομέρειες για να είναι πετυχημένη μελετημένες, κατόπιν πρότερης συνεννόησης.

Το δικό μας αγαπημένο μέρος για να ένα χαλαρό ποτό με την παρέα, για να συζητήσουμε και να επιστρέψουμε σπίτι, αλλά και για να χορέψουμε με την ψυχή μας μέχρι αργά το βράδυ. Το Reβelδe Rebelde espresso & cocktails, το οποίο θα γίνει και δικό σας αγαπημένο μόλις το γνωρίσετε.

Περιοχή
Ανατολικά

Διεύθυνση
Οχι 5, Κάτω Σχολάρι, μετά τη Θερμη 

Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα-Κυριακή από τις 09:30