Πόσες φορές την ημέρα κοιτάς το Smartphone ή το tablet σου και αγχώνεσαι βλέποντας την μπαταρία να τελειώνει; Μπορεί να σε έχουν βολέψει τα ακουστικά bluetooth, αλλά κάθε φορά που είσαι έξω και ακούς να σε προειδοποιούν ότι τελείωσε η μπαταρία αναπολείς τα παλιά κι αγαπημένα handsfree. Συνεχίζεις να εκνευρίζεσαι βέβαια, κάθε φορά που μπλέκονται τα καλώδια μεταξύ τους.

Αν το σκεφτείς, οι στιγμές που χρειάζεσαι να φορτίσεις τις συσκευές σου μέσα στη μέρα έχουν αυξηθεί πολύ.

Η PURO, έχοντας όπως πάντα το σκοπό να κάνει τη ζωή σου ακόμη πιο εύκολη και ευχάριστη, αποφάσισε να επενδύσει στο να καλύψει την ανάγκη σου για ενέργεια.

PURE Energy, at your disposal.Η καθημερινότητά μας έχει πολύ πιο ενδιαφέροντα πράγματα για να ασχοληθούμε, από την ερώτηση:"Μήπως μπορώ να φορτίσω κάπου το κινητό μου;"Για αυτό αποφασίσαμε να προσφέρουμε ό,τι πιο καινοτόμο και ολοκληρωμένο χρειάζεστε για να μη χρειαστει να αναρωτηθήτε ποτέ ξανά.

Gepostet von Puro Hellas am Freitag, 9. November 2018

 

Έτσι λοιπόν, επιλέγοντας τα προϊόντα της PURO, έχεις την ευκαιρία να:

  • Φορτίζεις το κινητό σου από το 0% στο 50% μέσα σε μόλις 30 λεπτά, χάρη στην τεχνολογία Fast Charger που διαθέτουν οι φορτιστές και τα καλώδια.
  • Μην ξεμένεις ποτέ από μπαταρία, ακόμη κι όταν είσαι on-the-go. Τα Power Banks της PURO έχουν μεγάλη ποικιλία σε mAh, ώστε να μπορούν να σου προσφέρουν από 1 – 5 γεμάτες φορτίσεις! Έτσι δε θα χρειάζεται να ψάχνεις για την πλησιέστερη πρίζα.
  • Χρησιμοποιείς το καλώδιό σου για Fast Charger φόρτιση, γρήγορη μεταφορά δεδομένων, γνωρίζοντας ότι είναι ανθεκτικό και θα παραμείνει άθικτο από τις φθορές της καθημερινότητας! Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει, ανάμεσα από Micro-USB, Lightning και Type – C.
  • Φορτίσεις το smartphone σου ασύρματα, χωρίς να μπλέκεις με καλώδια! Η PURO διαθέτει επιλογές ασύρματης φόρτισης για smartphones που έχουν την τεχνολογία Qi. Αν το κινητό σου ανήκει λοιπόν σε αυτή την κατηγορία, τότε μπορείς να το αφήσεις απλά στο Charging Station σου κι αυτό θα φορτίσει!

Πόσο πιο εύκολη μπορεί να γίνει η καθημερινότητά σου;

Εξερεύνησε τις επιλογές σου στην ενέργεια χαλαρά, μέσα από αυτόν τον σύνδεσμο.

Θέλεις να μάθεις περισσότερα για το Zen που μπορεί να σου προσφέρει η τεχνολογία; Μια περιήγηση στη σελίδα τους θα σε κατατοπίσει.

Θα τους βρεις και στα Κοινωνικά Δίκτυα, στο Facebook & Instagram.