Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά το Pre-Reworks Event υπόσχεται να μας δώσει μια πρόγευση του πολλά υποσχόμενου Reworks Festival, που θα πραγματοποιηθεί τον επερχόμενο Σεπτέμβριο. Το warm-up event, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Μαΐου στην Βίλκα Θεσσαλονίκης, με καλεσμένους σημαντικούς καλλιτέχνες.
Στο φετινό line up παρουσιάζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, δύο από τα πιο αγαπητά ονόματα στην Βρετανική σκηνή σήμερα. Πρόκειται για τον “Quantic”, που θα βρεθεί στην σκηνή του Pre-Reworks Event παρέα με την μοναδική Alice Russell. Σε αυτό το μοναδικό ηχητικό ταξίδι, θα τους συνοδεύει η live band “The Combo Barbaro” από την Κολομβία, παρουσιάζοντας την νέα δισκογραφική τους δουλειά με τίτλο “Look Around the Corner”, ενώ παράλληλα θα τραγουδήσουν τις μεγάλες τους επιτυχίες.
Μια από τις αποκαλύψεις του Reworks Festival 2011, ήταν αναμφισβήτητα ο Reboot. Σε ένα ασφυκτικά γεμάτο Club Stage παρουσίασε ένα εξαιρετικό live show, το οποίο έκλεψε τις εντυπώσεις του κοινού και γι’ αυτό τον λόγο δε θα μπορούσε να λείπει από το φετινό Pre-Reworks Event, κάνοντάς μας να λικνιστούμε στους ήχους του “Caminando”.
Ακόμη, ένα από τα πιο καυτά ονόματα της house σκηνής, που έκανε τεράστια επιτυχία το 2011 με το “Around”, έρχεται για πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη. O λόγος για τον Noir, που οι χιλιάδες θαυμαστές του παρακολουθούν συνεχώς τις επιλογές του μέσω της “Noir Music”. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα έρχεται και η πολλά υποσχόμενη και ανερχόμενη dj Laura Jones, που θεωρείται από πολλούς η νέα Maya Jane Coles. Όσο για τον Θεσσαλονικιό Cayetano και την μπάντα του, δε χρειάζονται πολλές συστάσεις, έπειτα από 5 δίσκους, Top10 στο εξωτερικό, αμέτρητες συνεργασίες και εξαιρετικές κριτικές από τους Gilles Peterson, Michael Mayer, Laurent Garnier, Βοnobo, Karuan και άλλους.
Τέλος, στην σκηνή του Pre-Reworks Event δε θα μπορούσαν να λείπουν οι Έλληνες Viton, Darktom, George Adi και Ison, οι οποίοι με τις μουσικές τους επιλογές, θα μας απογειώσουν μέχρι την ανατολή του ηλίου…

Info:
Σάββατο 12 Μαΐου
Εισιτήρια: Προπώληση _ 19 ευρώ, Ταμεία _23 ευρώ
Ηλεκτρονικά: www.tickethour.com
Κατάθεση χρημάτων στα μηχανήματα EASY PAY της Τράπεζας Πειραιώς
Κατάστημα: ΜETROPOLIS ( Τσιμισκή 33, Θεσσαλονίκη)
Οι πόρτες ανοίγουν: 21.30
Χώρος: ΒΙΛΚΑ, Ανδρέου Γεωργίου 21, Σφαγεία, Θεσσαλονίκη