Μεταμεσονύχτια Θετική Ενέργεια από την Amita Motion

Πραγματοποιήθηκε το δεύτερο Positive Midnight Session στη Θεσσαλονίκη με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη!
Tο Positive Midnight Sessions, το νέο μουσικό concept από την Amita Motion, γέμισε με πολλή μουσική, ζωντάνια, διασκέδαση και θετική μεταμεσονύχτια ενέργεια την πόλη της Θεσσαλονίκης. Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δεύτερη μεταμεσονύχτια exclusive συναυλία, με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο ΜΥΛOΣ CLUB στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 10 Μαΐου, χαρίζοντας σε όλους θετική μεταμεσονύκτια ενέργεια!

Το Positive Midnight Session προσέφερε μια exclusive συναυλία με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, στα μέλη που δήλωσαν συμμετοχή στην επίσημη σελίδα της Amita Motion στο Facebook και κέρδισαν διπλές προσκλήσεις για να δουν την αγαπημένη τους ερμηνεύτρια, που επισκέφθηκε τη Θεσσαλονίκη αποκλειστικά για εκείνους. Η συναυλία ξεκίνησε τα μεσάνυχτα, γιατί η θετική ενέργεια δε σταματά ποτέ.

Η Amita Motion πλημμύρισε με θετική μεταμεσονύκτια ενέργεια τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά τη μοναδική Ελεωνόρα Ζουγανέλη που απογείωσε τη βραδιά με τις επιτυχίες της. Η ένταση της μουσικής σε συνδυασμό με τους παρευρισκόμενους που χόρευαν στους ρυθμούς της Amita Motion, εκτίναξαν τη θετική μεταμεσονύκτια ενέργεια στα ύψη.

Stay tuned γιατί υπάρχει και συνέχεια! Το επόμενο Positive Midnight Session πραγματοποιείται στην Πάτρα με τον Κωστή Μαραβέγια στις 28 Ιουνίου.

Επισκεφθείτε τη σελίδα της Amita Motion στο Facebook (https://www.facebook.com/amitamotion), και σύντομα θα σας αποκαλυφθούν περισσότερες λεπτομέρειες για το επόμενο Positive Midnight Sessions!

Positive Midnight Sessions
H Μεταμεσονύχτια Θετική Εμπειρία που θα γίνει θεσμός!

Λίγο πριν ξεκινήσει η μοναδική αυτή βραδιά και βρεθεί η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στη σκηνή είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για την ιδέα και την εξέλιξη των Positive Midnigth Sessions με την κα Φλωρεντία Καλφοπούλου, Marketing Manager Αmita, Coca-Cola Τρία Έψιλον.

Πως προέκυψε η ιδέα των Positive Midnight Sessions;
Η Amita Motion έχει αποδείξει ότι εκτός από τη Θετική Ενέργεια, αγαπάει πάρα πολύ τη μουσική και στηρίζει τους νέους μέσω δημιουργικών μουσικών concept. Κάθε χρόνο, λοιπόν, έχει στόχο να προσφέρει μοναδικές θετικές εμπειρίες στους νέους μέσα από την ενεργή συμμετοχή τους αλλά και ουσιαστικά να τους γεμίζει Θετική Ενέργεια σε κάθε στιγμή της ζωής τους, μεταδίδοντας χαρούμενα και αισιόδοξα μηνύματα. Προς αυτή την κατεύθυνση και για να έρθει το κοινό μας κοντά σε ένα διαφορετικό μουσικό είδος, , παρουσιάζει αυτό το νέο μουσικό concept, τα Positive Midnight Sessions, τα οποία πραγματοποιούνται σε τρεις διαφορετικές πόλεις. Ξεκινήσαμε από τα Ιωάννινα, συνεχίζουμε απόψε στη Θεσσαλονίκη και η επόμενη στάση μας είναι η Πάτρα δίνοντας έτσι στους νέους την ευκαιρία να απολαύσουν τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες από κοντά.

Όσοι θα βρεθούν απόψε στο live επιλέχθηκαν μέσω του facebook. Γιατί ακολουθήσατε αυτή τη διαδικασία;
Το κοινό που απευθυνόμαστε, που είναι 18 και άνω, έχει ως βασικό μέσο επικοινωνίας τα social media και για εμάς είναι ένας πολύ συνηθισμένος τρόπος επικοινωνίας, για να μπορέσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι να συμμετέχουν.

Ποια θα είναι η εξέλιξη των Positive Midnight Sessions;

Είναι μία σειρά τριών live για το 2014 με τελευταίο live, όπως είπαμε, στην Πάτρα, αλλά θεωρούμε ότι, λόγω θετικών σχολίων και μεγάλης ανταπόκρισης του κοινού το 2015 θα υπάρξει και συνέχεια σε άλλες πόλεις. Εξάλλου, η ενεργοποίησή μας μέσα στη χρονιά κορυφώνεται με την Ημέρα Θετικής Ενέργειας, η οποία γίνεται κάθε χρόνο και συναντιούνται διαφορετικά μουσικά είδη όπως dance, soul, ελληνική μουσική, οτιδήποτε μπορεί να αγαπάει ο νέος.

Πως παίρνετε το feedback από όλο αυτό το project;

Ουσιαστικά, στη σελίδα μας στο facebook υπάρχει καθημερινή ανταπόκριση από όλους τους συμμετέχοντες είτε αφορά τα Positive Midnight Sessions, είτε οποιαδήποτε άλλη ενέργεια, και είναι εκεί και για να μας πουν τι τους άρεσε ή τι θέλουν να βελτιώσουμε. Επιπλέον, χρησιμοποιώντας τα hashtag #AmitaMotion και hashtag #PositiveMidnightSessions , το κοινό μας στέλνει τα σχόλιά του και τη θετική του ενέργεια! Το επόμενο βήμα είναι η Ημέρα Θετικής Ενέργειας, τον Σεπτέμβριο στο ΟΑΚΑ, που αποτελεί την κορύφωση της ενεργοποίησης της Amita Motion, όπου το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει πολλούς αγαπημένες καλλιτέχνες από διαφορετικά μουσικά είδη.