O άνθρωπος που έδωσε στο Netflix το καλύτερο λανσάρισμα στην ιστορία του (ειρήσθω εν παρόδω, τον πρώτο μήνα έβγαλε 900 εκατομμύρια δολάρια), αυτός που καθήλωσε εκατομμύρια συνδρομητές της πλατφόρμας, σε όλον τον κόσμο όπως παρακολουθούσαν πόσο δύσκολο είναι να είσαι άνθρωπος, δηλαδή ο σεναριογράφος του Squid Game, Hwang Dong-hyuk, αποκάλυψε πως τελικά έπεισε τον εαυτό του να γράψει και δεύτερη σεζόν.

Αυτό ήταν κάτι που δεν ήθελε ούτε να σκέφτεται, δεδομένων των όσων είχε περάσει ως σεναριογράφος, παραγωγός και σκηνοθέτης της σειράς που για δέκα χρόνια δεν αγόραζε κανείς. Όπως όμως, είπε πριν λίγες ώρες, η ανταπόκριση του κοινού δεν του αφήνει άλλη επιλογή.

Επιπροσθέτως, αυτήν τη φορά δε θα τα κάνει όλα μόνος, με τo Netflix να βάζει στη συμφωνία και την πληρωμή για ομάδα ανθρώπων που θα δουλέψει με τον Hwang. Υποθέτουμε πως στο νέο συμβόλαιο θα προστεθούν και ποσοστά επί των κερδών -κάτι που δεν έγινε στο πρώτο.

Σε συνέντευξη του στο EW εξήγησε πως έχει τo storyline στο μυαλό του. Και αποκάλυψε πως η επιλογή που έκανε, ως προς το πώς θα τελειώσει το αυθεντικό Squid Game, του αφήνει τα περιθώρια να πάει η ιστορία παρακάτω.

Squid Game: Η εναλλακτική επιλογή του τέλους

«Υπήρχαν δυο επιλογές: η μια ήθελε τον πρωταγωνιστή να επιβιβάζεται στο αεροπλάνο και να πετάει για τις ΗΠΑ και η άλλη αυτή που είδατε. Ο λόγος που προτιμήθηκε ήταν γιατί αναρωτιόμασταν διαρκώς, αν η απόφαση να φύγει ο Gi-hun για να δει την οικογένεια του και να διεκδικήσει το δικό του μερίδιο στην ευτυχία ήταν ο σωστός τρόπος για να περάσουμε το μήνυμα που θέλαμε να μεταφέρουμε μέσω της σειράς» δήλωσε ο Hwang.

Για να συνεχίσει: «Καταλήξαμε στο ότι αυτό η ερώτηση που θέλαμε να θέσουμε δεν μπορούσε να τεθεί αν έφευγε». Ποια είναι αυτή; «Γιατί ο κόσμος έχει γίνει όπως είναι τώρα. Αυτή θα μπορούσε να απαντηθεί μόνο αν γύριζε και περπατούσε προς την κάμερα».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@squid.game.official)

Ομολόγησε πως ήδη δέχεται πάρα πολλές ερωτήσεις -και σχόλια- για το τι θα ήταν χρήσιμο να έχει η δεύτερη σεζόν. «Τη βασική ιδέα την έχω στο μυαλό μου. Είμαι στη διαδικασία του brainstorming για τις λεπτομέρειες. Τίποτα δεν είναι όμως, σίγουρο ακόμα».

Παραδέχθηκε και ότι νιώθει μια εξτρά πίεση από τις προσδοκίες που έχουν οι απανταχού φαν της σειράς. «Επισκέπτομαι το YouTube και βλέπω όσα έχουν ανεβάσει οι φαν για το τι μπορεί να περιλαμβάνει η δεύτερη σεζόν ή πώς θα είναι».

«Η φαντασία τους είναι ανεξέλεγκτη» είπε, πριν συνεχίσει: «Θα παραμείνω όμως, πιστός στην ιστορία που έχω στο μυαλό μου και ελπίζω όχι μόνο ότι θα ανταποκριθώ στις προσδοκίες, αλλά θα τις ξεπεράσω. Περιμένουν τόσα πολλά και τόσα διαφορετικά που δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς θα ήθελαν».

Οπότε δεν ασχολείται. Υποσχέθηκε να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στις λεπτομέρειες και ότι δεν θα κάνει λάθη «όσο μικρά και αν είναι». Μάλιστα, θα επιχειρήσει να δώσει «μεγαλύτερη χαρά στους φίλους του “Καλαμαριού”».

Πηγή: oneman.gr