1880, στην πίσω αυλή του αρχοντικού μια μινιατούρα κήπου –ζούγκλας, ένα μικρό καφενείο ουζερί προσδιορίζει την είσοδο. Αργότερα το καφενείο έγινε κουζίνα, ενώθηκε με τον κήπο, ο οποίος καθαρίστηκε, απόκτησε γωνιές, έπιπλα και υπαίθριο τζάκι για τα κρύα βράδια. Η συκιά συζητά με την καρυδιά και τα κυπαρίσσια κρυφακούν. Μπουκαμβίλιες, αναρριχώμενα, νυχτολούλουδα όλα μοσχοβολούν. Η μουσική ποικίλει αναλόγως τη διάθεση. Η ατμόσφαιρα είναι υπέροχη και όλο το μαγαζί είναι μια παρέα. 

Το κρασί είναι βιολογικό παραγωγής του καταστήματος, ενώ υπάρχει πλήρης κάβα. Το φαγητό του μαγειρεύεται με τις πιο αγνές πρώτες ύλες, ενώ θα σας προσφέρουν και πολύ νόστιμα κεράσματα στο τέλος, διαφορετικά κάθε φορά και ανάλογα με το κέφι του μάγειρα.

Υπάρχουν οι πιστοί φίλοι του και μη σας κάνει εντύπωση αν θα δείτε πολλούς καλλιτέχνες και εικαστικούς να είναι στο διπλανό τραπέζι. Άλλωστε, εδώ έγιναν γυρίσματα από την κρατική τουρκική τηλεόραση κι έπαιξε το συγκρότημα «Λωξάντρα», δεν είναι τυχαίο ότι είναι τόπος συνάντησης του πνεύματος, της καλής παρέας και της «ψαγμένης» γεύσης.

Περιοχή 
Κέντρο

Διεύθυνση
Δημ. Πολιορκητού 23, Άνω Πόλη

Ώρες λειτουργίας
12:00 – 02:00