Χρόνης Δαμαλάς: Το όνομά του είναι συνυφασμένο με τη μοντέρνα ιαπωνική κουζίνα με μεσογειακές επιρροές-την οποία σύστησε στο ελληνικό κοινό περίπου πριν από 14 χρόνια.
Ο πολυβραβευμένος chef ξεκίνησε την καριέρα του το 1998 από την κορυφαία σχολή μαγειρικής Culinary Institute of America. Έχει εμπειρία σε διεθνούς φήμης εστιατόρια στη Νέα Υόρκη, τη Γαλλία, την Ισπανία, την Ιταλία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και την Ισλανδία.
Την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου το U BAR PROJECT θα έχει την τιμή να τον φιλοξενήσει στον χώρο του και να γευτούμε τις ιδιαίτερες δημιουργίες που μας ετοίμασε για αυτή την μοναδική βραδιά.
Εμείς, «απογειωνόμαστε» για το γευστικό μας ταξίδι στην Ιαπωνία στις 16/12.
Θα έρθετε μαζί μας;
info
Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου στις 19:00
U BAR PROJECT, Μεγάλου Αλεξάνδρου 93, Εύοσμος
Τηλέφωνο κρατήσεων: 231 077 6002