Ο Μίλτος Πασχαλίδης, έρχεται στο θέατρο Δάσους στη Θεσσαλονίκη για μία καλοκαιρινή συναυλία, την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023, για να παρουσιάσει ένα πρόγραμμα εφ’ όλης της ύλης: τις καλύτερες στιγμές της δισκογραφίας του, τραγούδια που αγαπά αλλά και -όπως μας έχει συνηθίσει – εκπλήξεις της στιγμής.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης πιστός στο ραντεβού του ετοιμάζει και αυτό το καλοκαίρι τα πιο αξέχαστα μουσικά βράδια και έρχεται στη Θεσσαλονίκη.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης, μετά από την επανεκτέλεση του οριακού δίσκου του Θάνου Μικρούτσικου «Εμπάργκο» (εκδ. Ogdoo Music Group), των χειμερινών του εμφανίσεων αλλά και της τέταρτης συγγραφικής του εργασίας, με τίτλο «Ξενοδοχεία» (εκδ. Αλεξάνδρεια), επιστρέφει στο θέατρο Δάσους.

Μια βραδιά γεμάτη τραγούδια και συναίσθημα από έναν τραγουδοποιό που λατρεύει η Θεσσαλονίκη,  αφού κάθε συναυλία του είναι ένα μουσικό ταξίδι που θυμόμαστε για καιρό.

Μπαλάντες, ροκ ενέργεια, παραδοσιακά κομμάτια, χιούμορ, τραγούδια «σταθμούς,» αλλά και τις νέες του επιτυχίες και απρόβλεπτες επιλογές.

Το Θέατρο Δάσους στη Θεσσαλονίκη, έχει φιλοξενήσει τα τελευταία χρόνια μερικές από τις πιο συγκινητικές συναυλίες του Μίλτου.

Η παρουσία του εκεί και το Καλοκαίρι του 2023, θα έχει όλα αυτά που χαρακτηρίζουν πια τις συναυλίες του Μίλτου: δυναμισμό, συγκίνηση και αυθορμητισμό!

Και αυτό το καλοκαίρι, ελεύθεροι και αυθόρμητοι θα απολαύσουμε εμπνεύσεις της στιγμής από τον αγαπημένο μας τραγουδοποιό.

Ευαίσθητος δημιουργός και χαρισματικός ερμηνευτής, δυναμικός και αυθόρμητος, κοινωνικά ευαίσθητος και ταυτόχρονα βαθιά ερωτικός, ο Μίλτος Πασχαλίδης ξεχωρίζει για τις ζωντανές εμφανίζεις του, που συνδυάζουν στοιχεία ετερόκλητα, έχουν καθορισμένη αρχή αλλά άγνωστο τέλος και μας παρασύρουν σε μια μουσική περιπέτεια που μένει αξέχαστη.