Έφτασε η εποχή του χρόνου που ο καιρός αλλάζει, ανανεωνόμαστε, αρχίζουμε να περνάμε περισσότερο χρόνο στο σπίτι με φίλους, οικογένεια, φαγητό και απόλαυση! Η ΙΚΕΑ, του Ομίλου Fourlis, καλωσορίζει αυτή την εποχή, παρουσιάζοντας τη συλλογή νέων προϊόντων που περιλαμβάνει  δύο διαφορετικά στιλ, το πιο «νοσταλγικό» και το πιο «φρέσκο και διασκεδαστικό», καλύπτοντας κάθε διάθεση και ανάγκη.

Η νοσταλγική διάθεση των προϊόντων της πρώτης θεματικής και στυλ αποτυπώνεται στις απτικές υφές και τα μοναδικά μοτίβα που αντλούν έμπνευση από τα χρώματα της φύσης. Δημιουργήστε μία αρμονική και ατμοσφαιρική γωνιά στο σαλόνι με τον καναπέ VISKAFORS που αποτελεί ιδανική επιλογή για χαλάρωση. Συμπληρώστε με μαξιλάρια με καλύμματα TUVSÄV και τις κουρτίνες με μοτίβο φύλλων TRÅGSPINNARE για μία νότα φθινοπώρου,  ενώ για να γίνει ο χώρος ακόμα πιο φιλόξενος, προσθέστε το επιτραπέζιο φωτιστικό BLIDVÄDER, που χαρίζει ζεστό και απαλό φως.

 

Παλαιότερα, υπήρχε ένας πιο απλός και ρουστίκ τρόπος ζωής αλλά με μια ζωντάνια που φαντάζει μοντέρνα και αναζωογονητική. Αυτή η ζωντάνια, αποτυπώνεται τέλεια με ένα γεύμα με την παρέα γύρω από το τραπέζι NACKANÄS, το οποίο είναι φτιαγμένο από βιώσιμο ξύλο ακακίας και μία ρουστίκ νότα με τα με πιάτα GLADELIG, τις χαρτοπετσέτες SILVERARV και τον δίσκο BIRKELÅNGA με το φθινοπωρινό μοτίβο φύλλων.

«Το τραπέζι είναι το πιο ποιητικό έπιπλο που υπάρχει» κατά τον σχεδιαστή Friso Wiersma και γι’ αυτό έχει σχεδιάσει το τραπέζι PINNTORΡ με τον πιο απλό και παραδοσιακό τρόπο. Σε συνδυασμό με το ντουλάπι με γυάλινη πόρτα HEMNES σε χρώμα βαθύ κόκκινο, η τραπεζαρία αποκτά τη ζεστασιά που χρειάζεται για ατέλειωτες ώρες με την παρέα.

Τα υφάσματα πριν χρόνια, ήταν όλα χειροποίητα κι έδιναν με έναν μοναδικό τρόπο την αίσθηση οικειότητας και ζεστασιάς. Οι παλιές χειροτεχνίες, έχουν έρθει στο παρόν με διάφορους τρόπους όπως στο χαλί BRÖNDEN ή στο μαξιλάρι SLÅNMOTT, δίνοντας την αίσθηση δημιουργίας στο χέρι. Παπλωματοθήκες και μαξιλαροθήκες της σχεδιάστριας Eva Lundgren, αποτυπώνουν τέλεια την φολκλορ αισθητική και την παλιά εποχή, δημιουργώντας την οικεία αίσθηση που χρειαζόμαστε. Υφάσματα βαμμένα με φυτικά υλικά στα χρώματα της φύσης, έρχονται να ολοκληρώσουν τη νέα συλλογή προϊόντων με τον πιο φιλικό προς τη φύση τρόπο.

Ανακαλύψτε τα νέα προϊόντα στα καταστήματα ΙΚΕΑ ή στο IKEA.gr.

#ikea

#zoumemazi