Το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ», για 18η χρονιά, διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο, 25 Μαΐου από τις 10:00’ – 14:00’ και την Κυριακή, 26 Μαΐου 2024 από τις 09:00’ – 15:00’ το «ΔΙΗΜΕΡΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ», που έχει καθιερωθεί ως εκδήλωση της άνοιξης στις εγκαταστάσεις του σχολείου. Μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς, απόφοιτοι και φίλοι του Κολεγίου συμμετείχαν σε διάφορες αθλητικές δραστηριότητες, αθλητικούς αγώνες με γνωστές και ιστορικές ομάδες της πόλης και παρουσιάσεις, καθώς, επίσης, σε παραστάσεις και παιχνίδια που κατάφεραν να ξεσηκώσουν μικρούς και μεγάλους.

Ο Γενικός Διευθυντής του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», κ. Ιωάννης Παπαδόπουλος βραβεύει την Χρυσή Πρωταθλήτρια Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος TAEKWON – DO ITF 2024, κ. Μαριάνθη Στεφανίδου

Στο φετινό Φεστιβάλ τιμήθηκε η Χρυσή Πρωταθλήτρια Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος TAEKWON – DO ITF 2024, κ. Μαριάνθη Στεφανίδου.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου και Δημοτικού «ΔΕΛΑΣΑΛ», κ. Ράνια Τζάτζη με μέλος του Συλλόγου και εθελοντή αιμοδότη

Επίσης, στο πλαίσιο της ενίσχυσης της Τράπεζας Αίματος «ΔΕΛΑΣΑΛ»,  πραγματοποιήθηκε αιμοδοσία, στο φουαγιέ του Γυμνασίου-Λυκείου, από τις 10:00 έως τις 13:00, από την κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Γ.Ν.Θ. «Γ. Παπανικολάου».

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων και Φίλων του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», κ. Θέμης Αστρεινίδης

Το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» είναι ένας εκπαιδευτικός οργανισμός, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ο οποίος ανήκει στο παγκόσμιο εκπαιδευτικό δίκτυο La Salle. Λειτουργεί από το 1888, προσφέροντας αγωγή και ουσιαστική παιδεία σε μαθητές από τον Παιδικό Σταθμό έως και το Λύκειο.