Ο Στίβεν Σόντερμπεργκ έχει, πια, αποδείξει, ότι μπορεί να κάνει οτιδήποτε: από τεράστιου μπάτζετ υπερπαραγωγές, μέχρι ταινίες γυρισμένες με το κινητό του, ή εξίσου περιορισμένα μέσα. Στις δεύτερες ανήκει το νέο φιλμ του, «Let Them All Talk», που γυρίστηκε μέσα σε δύο εβδομάδες είναι έτοιμο για την πρεμιέρα τον Δεκέμβριο στο HBO Max.

Η ταινία παρακολουθεί τρεις παλαιόθεν φιλενάδες που κάνουν μαζί μια κρουαζιέρα και βρίσκουν αφορμή να συζητήσουν, με γέλιο ή με πίκρα, για όλη τους τη ζωή. Οι εν λόγω φιλενάδες, των οποίων ο αυτοσχεδιασμός πάντα αξίζει, είναι η Μέριλ Στριπ, η Κάντις Μπέργκεν και η Νταϊάν Γουιστ. Ειδικότερα, το φιλμ αφηγείται την ιστορία μιας διάσημης συγγραφέα (Στριπ) η οποία ταξιδεύει μαζί με δύο φίλες (Κάντις Μπέργκεν και Ντάιαν Γουίστ), τον ανηψιό της (Λούκας Χέτζες) και την ατζέντη της (Τζέμα Τσαν) που θέλει απεγνωσμένα να μάθει πληροφορίες για το νέο της βιβλίο.

Αυτή τη φορά, ο Σόντερμπεργκ δεν έγραψε καν πλήρες σενάριο, απλώς έδωσε στους ηθοποιούς του έναν σκελετό της δομής: «Ναι, έχει απολύτως αυτοσχεδιαστικό χαρακτήρα,» λέει η Μέριλ Στριπ. «Μας έδιναν το πλαίσιο της κάθε κατάστασης και ξέραμε μόνο πού έπρεπε να καταλήξουμε. Αλλά δεν μας έλεγαν πώς θα φτάσουμε εκεί.»

Ηδη από το τρέιλερ ανυπομονούμε να δούμε τι έκαναν οι τρεις υπέροχες πρωταγωνίστριες του «Let Them All Talk».

Το «Let them All Talk» κάνει πρεμιέρα στις 10 Δεκεμβρίου στο HBO Max.

Πηγή: flix.gr