Από τις 9 Φεβρουαρίου έως τις 25 Φεβρουαρίου, το Mediterranean Cosmos γιορτάζει το καρναβάλι με διασκεδαστικές δραστηριότητες, μουσική, χορό και πολύ ξεφάντωμα!

Οι μικροί φίλοι του Mediterranean Cosmos θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν κατασκευάζοντας μεγάλα αποκριάτικα καπέλα, τιάρες, καπέλα cowboy και ινδιάνων, και ό,τι άλλο μπορούν να φανταστούν, αλλά και να μεταμορφωθούν στους αγαπημένους τους σούπερ ήρωες με αποκριάτικο face painting (Κίτρινη Πλατεία, επίπεδο 1).

Παράλληλα, στα εργαστήρια του Παιδικού Μουσείου Θεσσαλονίκης θα δημιουργήσουν ιδιαίτερες μάσκες καθώς και θα κατασκευάσουν τον πιο φανταχτερό χαρταετό-ψάρι (Πράσινη Πλατεία, επίπεδο 1).

Επιπλέον, μικροί και μεγάλοι θα ποζάρουν με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο στο photo booth του εμπορικού κέντρου και θα κρατήσουν ζωντανές τις αποκριάτικες στιγμές τους (Μπλε Πλατεία, επίπεδο 1), ενώ οι καλύτερες σχολές της Θεσσαλονίκης θα τους παρασύρουν στους ρυθμούς του καρναβαλιού με χορευτικά shows hip hop, latin και cheerleading (Κόκκινη Πλατεία, επίπεδο 0)!

Ακόμη, ένα μοναδικό χορευτικό show με θέμα τον «Μάγο του Οζ» θα παρουσιαστεί στις 24/02 στις 18:00 στην σκηνή του Mediterranean Cosmos και θα μας ταξιδέψει στο φανταστικό κόσμο του κλασικού παραμυθιού (Κόκκινη Πλατεία, επίπεδο 0).

Στις 18/02 και ώρα 17:00, οι εκπλήξεις συνεχίζονται με μία ακόμα ξεχωριστή μουσικοθεατρική παράσταση, το “STARSThe Show, με πρωταγωνιστές που υποδύονται τη Janis Joplin, την Aretha Franklin, τον Elvis Presley και τον Michael Jackson και υπόσχονται να μας απογειώσουν σε ένα ξέφρενο ρυθμό (Κόκκινη Πλατεία, επίπεδο 0).

Ακόμη, τις Παρασκευές και τα Σάββατα οι μικροί fan της LEGO® θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ατελείωτες ώρες παιχνιδιού με τους ήρωες της LEGO® CITY, LEGO® FRIENDS και LEGO® DUPLO. (Κίτρινη Πλατεία, επίπεδο 1)

 

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.