Είσαι νέα πτυχιούχος με όνειρα για μια επιτυχημένη καριέρα; Οι προκλήσεις που μπορεί να αντιμετωπίσεις στην επιδίωξη των επαγγελματικών στόχων σου ως γυναίκα και ιδιαίτερα στο ξεκίνημά σου, είναι πολλές.

Σε αυτό το κομβικό σημείο της ζωής σου, η Mastercard είναι δίπλα σου, και σου προσφέρει μία μοναδική ευκαιρία. Το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου, το Live A Legacy από τη Mastercard και το Women On Top επιστρέφει, για 4η συνεχόμενη χρονιά, μέσα από μία ξεχωριστή, online εκδήλωση με στόχο την ενδυνάμωση των γυναικών στο εργασιακό τους περιβάλλον.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, οι ευκαιρίες που σου προσφέρει η πρωτοβουλία του Live A Legacy είναι αμέτρητες! Το μόνο που χρειάζεται για να τις αξιοποιήσεις, είναι να κάνεις την εγγραφή σου εδώ.

Την έκανες; Πάμε να τις δούμε αναλυτικά!

Θες να ακούσεις, να δεις και να μάθεις πράγματα που θα σου δώσουν τη δύναμη να πάρεις στα χέρια σου το επαγγελματικό σου μέλλον; Το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021 σε περιμένουμε για να παρακολουθήσουμε μαζί, σε Live Streaming, ομιλίες καταξιωμένων επαγγελματιών από διάφορους τομείς, που θα μας εμπνεύσουν μιλώντας για τις εμπειρίες τους και τα όσα αποκόμισαν έως τώρα από την επαγγελματική τους πορεία. Αμέσως μετά ακολουθούν speed training και mentoring sessions, εμπλουτισμένα με νέες θεματικές ενότητες και γεμάτα χρήσιμες συμβουλές και καθοδήγηση για να μπορέσεις να ανταποκριθείς στις προκλήσεις και να κυνηγήσεις  τα όνειρα σου.

Είσαι στην αρχή της επαγγελματικής σου σταδιοδρομίας και θες να κάνεις ένα δυναμικό ξεκίνημα; Το Live A Legacy Internship Program είναι εδώ και προσφέρει θέσεις έμμισθης πρακτικής άσκησης στη Mastercard, καθώς και σε μια από τις εταιρίες που ανήκουν στο δίκτυο συνεργατών της. Στείλε τώρα το βιογραφικό σου στη θέση που σε ενδιαφέρει και διεκδίκησε μέσα από μια σειρά συνεντεύξεων την πρώτη σου επαγγελματική συνεργασία.

Αναζητάς τα απαραίτητα εργαλεία και εφόδια για να αναπτύξεις τις ικανότητες σου; Ανακάλυψε το Live A Legacy Mentoring Program, ενημερώσου για τις εξάμηνες υποτροφίες mentoring που παρέχει το δίκτυο μεντόρων του Women On Top και γίνε εσύ μία από τις 50 συμμετέχουσες του προγράμματος.

Το Live A Legacy επέστρεψε, πιο δυναμικά από ποτέ, και σου δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσεις τα όνειρα σου, να προωθήσεις την προσωπική σου ανάπτυξη και να κάνεις τη δική σου αρχή για μία σπουδαία επαγγελματική σταδιοδρομία. Εσύ, τι θα κάνεις; Θα αφήσεις την ευκαιρία να χαθεί;

Εξασφάλισε τώρα τη θέση σου στο Live A Legacy κάνοντας την εγγραφή σου εδώ και κάνε το πιο δυνατό επαγγελματικό ξεκίνημα!