Μέση Γη, εξήντα χρόνια πριν την ιστορία του “Άρχοντα των Δαχτυλιδιών” παρακολουθούμε σε το ταξίδι του Μπίλμπο Μπάγκινς, μια επική αποστολή, προκειμένου να απελευθερωθεί το χαμένο βασίλειο των Νάνων.

Ο Πίτερ Τζάκσον ανέλαβε και πάλι να μεταφέρει ένα άλλο αριστούργημα του Τζ. Ρ. Ρ. Τόλκιν στην κινηματογραφική αίθουσα και μάλιστα τρισδιάστατο. Το “Hobbit” ολοκληρώνεται σε δύο μέρη, γυρίζεται σε ψηφιακό 3D με – εύκολα το υποθέτει κανείς αυτό – εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.
Βρισκόμαστε στη Μέση Γη, 60 χρόνια πριν αρχίσει η ιστορία του “Άρχοντα των Δαχτυλιδιών” και το χαμένο βασίλειο των Νάνων, Έρεμπορ, έχει κατακτηθεί εδώ και πολύ καιρό από τον δράκο Σμάουγκ. Ο Γκάνταλφ ο Γκρίζος θα προσεγγίσει αιφνιδιαστικά τον Μπίλμπο Μπάγκινς και θα του προτείνει να ενώσει τις δυνάμεις του με μια ομάδα 13 νάνων με επικεφαλής τον θρυλικό πολεμιστή Θόριν Δρύασπις. Έτσι ξεκινάει μια μεγάλη αποστολή, όπου θα συναντήσουμε και γνώριμους χαρακτήρες και πρωταγωνιστές του “Άρχοντα των Δαχτυλιδιών”, όπως την Κέιτ Μπλάνσετ στον ρόλο της Γκαλάντριελ, τον Άντι Σέρκις στον ρόλο του Γκόλουμ και τον Ελάιτζα Γουντ στον ρόλο του Φρόντο. Μετά απ’ όλα αυτά σίγουρα θα είναι μια καλή προβολή.
Ένα θέλετε να μάθετε περισσότερα για την παραγωγή και να παρακολουθήσετε ένα video 13 λεπτών που αφορά τα γυρίσματα πατήστε ΕΔΩ.

Δείτε το trailer: