Το Κέντρο Καινοτομίας της JR Technologies στα Χανιά ανακοίνωσε σήμερα την έναρξη ενός εκπαιδευτικού προγράμματος για νέους προγραμματιστές που επιθυμούν να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους και να ενταχθούν στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα παρέχεται δωρεάν στους συμμετέχοντες.

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 16 Ιανουαρίου 2017 και θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις της JR Technologies στα Χανιά. Η εκπαίδευση θα διαρκέσει 4 με 16 εβδομάδες, ανάλογα με τα προσόντα των εκπαιδευόμενων και τις επιδόσεις τους κατα τη διάρκεια του προγράμματος, και θα ολοκληρωθεί με εξέταση εφ’ όλης της ύλης. Σε όλους τους επιτυχόντες θα προσφερθεί μια μόνιμη θέση εργασίας στο Κέντρο Καινοτομίας.

Τον προηγούμενο χρόνο η JR Technologies προσέλαβε 42 εργαζόμενους, στην πλειοψηφία τους προγραμματιστές, που επελέγησαν μεταξύ των 100 περίπου υποψηφίων που έστειλαν Βιογραφικά Σημειώματα απο πολλές περιοχές της Κρήτης, κυρίως όμως τα Χανιά. Η JR Technologies επικοινώνησε με τους υπόλοιπους 60 ενδιαφερόμενους και οι 20 απο αυτούς εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Η διαδικασία της εγγραφής είναι απλή: όποιος ενδιαφέρεται θα πρέπει να στείλει ένα email με το βιογραφικό του στη διεύθυνση [email protected]. Θα ακολουθήσουν μια σύντομη συνέντευξη και μια προκαταρκτική εξέταση για να διαπιστωθεί εάν ο υποψήφιος πληροί τις βασικές προϋποθέσεις για να ωφεληθεί από το πρόγραμμα.

Η JR Technologies βρίσκεται, επίσης, στο πλαίσιο της προετοιμασίας ενός προγράμματος για μια ευρεία κατάρτιση και ενημέρωση όλου του ανθρώπινου δυναμικού της το 2017. «Η τεχνολογία εξελίσσεται συνεχώς και πρέπει να εμπλουτίσουμε τις δεξιότητές μας.» είπε ο George Khairallah, πρόεδρος της JR Technologies. «Θέλουμε να στηρίξουμε την κοινωνία μας και να βοηθήσουμε με όποιο τρόπο μπορούμε. Ο σπουδαιότερος πόρος της Ελλάδας είναι οι άνθρωποί της. Βρήκαμε εξαιρετικά παραγωγικούς, παθιασμένους και δημιουργικούς προγραμματιστές στα Χανιά. Αυτοί είναι το σπουδαιότερό μας κεφάλαιο. Είναι το μέλλον στο οποίο επενδύουμε.»

H JR Technologies κατέχει ηγετική θέση στα μοντέλα διανομής των αεροπορικών εισιτηρίων και αναπτύσσει τις τεχνολογίες που παρέχουν στις αεροπορικές εταιρείες τη δυνατότητα να ανταποκριθούν στις προκλήσεις του μέλλοντος. Με την ίδρυσή του το 2015 στα Χανιά, το Κέντρο Καινοτομίας της JR Technologies επικεντρώνεται στην υποστήριξη της υιοθέτησης του New Distribution Capability (Νέα Δυνατότητα Διανομής) της ΙΑΤΑ, στην εξατομίκευση των προσφερόμενων παροχών και στα συστήματα πληρωμής για αεροπορικές εταιρείες. Με γραφεία στα Χανιά, την Αθήνα και το Δουβλίνο, η JR Technologies μπορεί να υπερηφανεύεται για την ταχεία δημιουργία προτύπων στην ταξιδιωτική βιομηχανία και τις απαράμιλλες ικανότητες της στην Έρευνα και την Ανάπτυξη στο χώρο αυτό.

# # #

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον κ. Ευθύμιο Δελάκο στο τηλέφωνο +30 28210-08700 ή στο email [email protected].